Odpoveď na: Tuning
Domov › Diskusné Fóra › Motoporadňa › Tuning › Odpoveď na: Tuning
Je mi jasne že je mnoho variant a spôsobov ako tunningovat, veď aj deravý výfuk ako na škodovke ma svoj účel (dobrý zvuk 😁) platí to aj pri motoriek? ;)😁 či ne? 🙄 no ale motorka neje škodovka no 🙂
ja sa zaujímam o tuning tak všeobecné, s tuningom na auta mam skúsenosti, ale s motorkami nie. napokon, to neje to iste. ExeBat co sa tyká kapotaze da sa kúpiť nová originál alebo si to myslel skôr tak že vlastná výroba? Čo sa tyká výkonu motora nemyslím že s tým niečo chcem spraviť, myslel som skôr také veci ako designerské, ale teraz ne zasa ovešať motorku malými svetielkami z vianočného stromčeka 😁 😁
skôr ten neón dole aby krásne svietil dole, karbónové spetaki, tiež skrutky na motor to môže byt tiež zaujímavé zlepšenie, ďakujem za nápad. alebo napríklad videl som YZF ten istý model čo mam ja a mal predne svetlomety podsvietene modrou, jednoducho mu to svietilo nie bielo klasicky ale modrou. čo sa tyká toho podsvietenia videl som u nás v pizerke jedného úž davnejsie na kawe zx-9r starší model, asi 98 odhadom, čierno červená a mala podsvietenie červene, nič výrazné ale bolo to tam, a bolo to cooooool. nepoznáte nejakú stránku kde nájdem tieto dieli na tuning? čo sa týka čisto zvuku kupuje sa len nejaká koncovka na výfuk alebo sa musí kúpiť celí výfuk? že keď odchádzam ráno o 6:00, nech to vie cela ulica 😁
hlavne tie stránky by mi pomohli, vďaka.

Yamaha Ténéré 700 Extreme 2024: Ultimátna Off-roadová zbraň

TEST BMW M1000XR vs S1000XR: cestovateľ s okruhovým bratom

POZVÁNKA na 15. výročie Customs of Slovakia 2025

Motocyklový intercom SCS – ktorý si vybrať a ako ho namontovať?

Triumph Speed Triple 1200 RS 2025

Harley-Davidson – novinky 2025

TEST Ducati Diavel V4 vs Triumph Rocket 3 Storm R: Súboj titánov

TEST Honda CB650R s e-clutch: veľký pomocník bez obmedzovania

Malé supermoto, more zábavy: KTM 125 SMC R a KTM 390 SMC R

TEST Husqvarna Svartpilen 801: štýlová žiletka v čiernom

Motocyklový intercom SCS – ktorý si vybrať a ako ho namontovať?

TEST Honda CB650R s e-clutch: veľký pomocník bez obmedzovania

Malé supermoto, more zábavy: KTM 125 SMC R a KTM 390 SMC R

Triumph Speed Triple 1200 RS 2025

TEST Ducati Diavel V4 vs Triumph Rocket 3 Storm R: Súboj titánov

Harley-Davidson – novinky 2025

POZVÁNKA na 15. výročie Customs of Slovakia 2025

TEST BMW M1000XR vs S1000XR: cestovateľ s okruhovým bratom