Connect with us

Odpoveď na: Tuning

Domov Diskusné Fóra Motoporadňa Tuning Odpoveď na: Tuning

aver
Účastník (Participant)

raptor
nemyslel som to doslova, ze budit ludi, ved ked startujem tak neturujem o 6 rano na 12000 otacky an ebudim kazdeho, taka svina nesom. ale pocul som motorky ine a mali vyraznejsi zvuk, a to sa mi hrozne lubi.

vidicon
asi to bdue zniet cudne ale co je katalog LOUIS? to je nejaky casak co si mozem kupit v stankoch , pripade kde? karbonove dieli by som cel len spetne zrkadla, dostal som taku informaciu uz neviem ani od kokho ze do 5000 sa daju kupit krasne karbnove spetaky. ozvem sa vadimovy, vdaka za typ. kompletna prerabka kapotazi to je co? tym myslis neco ako spravit z motorky yzf uplne inu na nepoznanie? tak to zasa urcite stoji neco, a zasa az tak mi netrreba, skor som mal na mysli neco jednoduche ale pri tom vyrazne a pekne. Myslim ze som dost sikovny, HONDE accord som robil komplet tuning kapoty a prednej masky, ide o presne meranie a vediet spracovat material, ale to nebola moja honda :)))
ale skusim najst tu stranku duranbike ze co ponukaju. takze co sa tyka neonoch tak mozu ist normalne od auta? nevyrabaju ssa specialne na moto? a od pc neony by neboli dobre? :)) 😁 , vies ktore myslim :)) co ty na to?
myslel som si ze neony su zakazane len ked nejako ohrozuju premavku, preto urcite necem nic vyrazne co nejakym sposobom bude robit neplechu vodicom. alebo uplne je to zakazane? vkazdom prripade, ak budem davat neony tak aby sa zapinaly osobnytnym konbikom na volante.

Advertisement

Partneri