Odpoveď na: Tuning
Domov › Diskusné Fóra › Motoporadňa › Tuning › Odpoveď na: Tuning
charym
caf, ja sa zaujimam o to zatial informacne, a osobne si nemylim ze tuning moze skazi vzhlad, naopak, ak je dobre prevedeny tuning, tak je to cooooool, neony sa mi vzdycky pacili, podsvietene auta vyzeraju cool , motorky tiez, len treba zvolit spravny neon a dobre ho umiestnit. Ty mas preco taky negativny postoj k tuningu? Mne sa pacia yamahi, to vie charym, ale vsade kde sa pozriem ci na r1 abo r6, stale rovnake. ja necem take 🙂 sak design je moja praca takze to dopadne dobre, zatial zhanam len material a pomalicky si pripravujem nakresy na pc. dneska som objavil stranku ktora predava tuning dieli, no wow. parada.
este mam otazku tak vseobecne co je ladak, je to koncovka na vyfuk ci je to celi vyfuk? dik
TEST Zontes 703T: Čínsky trojvalcový nezmar v kategórii športovej turistiky
TEST Aprilia SR GT 400: Talianska odpoveď na mestské adventúry
TEST Honda CB1000 GT: Návrat litrového tourera s DNA z Firebladu
Budeš ešte niekedy kupovať motorku za plnú sumu? Taliani prinášajú revolúciu vo financovaní
TEST Kawasaki Z1100 vs. Ninja 1100SX: Návrat legendárneho litra a súboj dvoch koncepcií
Plná nádrž, dobrá káva a nula starostí – toto je zastávka, na ktorú sa tešíš
TEST Kove 450 Rally: Dakarový špeciál pre každého s homologizáciou na cestu
TEST Honda CB500F E-Clutch vs. CB750 Hornet E-Clutch: Pre koho má zmysel automatická spojka od Hondy?
Triumph Trident 660 vs. Honda CB650R: Veľký súboj dvoch odlišných koncepcií
TEST Moto Guzzi V7 Special (2026): Talianska klasika s novým elektronickým plynom a nefalšovanou dušou
TEST Kove 450 Rally: Dakarový špeciál pre každého s homologizáciou na cestu
TEST Honda CB1000 GT: Návrat litrového tourera s DNA z Firebladu
Budeš ešte niekedy kupovať motorku za plnú sumu? Taliani prinášajú revolúciu vo financovaní
TEST Aprilia SR GT 400: Talianska odpoveď na mestské adventúry
TEST Zontes 703T: Čínsky trojvalcový nezmar v kategórii športovej turistiky
TEST Kawasaki Z1100 vs. Ninja 1100SX: Návrat legendárneho litra a súboj dvoch koncepcií