Odpoveď na: Tuning
Domov › Diskusné Fóra › Motoporadňa › Tuning › Odpoveď na: Tuning
charym
caf, ja sa zaujimam o to zatial informacne, a osobne si nemylim ze tuning moze skazi vzhlad, naopak, ak je dobre prevedeny tuning, tak je to cooooool, neony sa mi vzdycky pacili, podsvietene auta vyzeraju cool , motorky tiez, len treba zvolit spravny neon a dobre ho umiestnit. Ty mas preco taky negativny postoj k tuningu? Mne sa pacia yamahi, to vie charym, ale vsade kde sa pozriem ci na r1 abo r6, stale rovnake. ja necem take 🙂 sak design je moja praca takze to dopadne dobre, zatial zhanam len material a pomalicky si pripravujem nakresy na pc. dneska som objavil stranku ktora predava tuning dieli, no wow. parada.
este mam otazku tak vseobecne co je ladak, je to koncovka na vyfuk ci je to celi vyfuk? dik
AGV Pista GP R3: Nová vlajková loď znižuje riziko otrasu mozgu až šesťnásobne
Servisný test a spomienka: Oplatí sa vzkriesiť 10-ročnú Vespu GTS 300 z dedičstva?
Ducati Desmo450 SM: Prvý ostrý súpermotard z Borgo Panigale
Kawasaki Ninja H2 (2027): Legenda s kompresorom sa vracia v plnej sile
ZXMoto V5 Superbike (2028): Fakty a fámy o čínskom päťvalci
Oficiálne odhalenie v Ladakhu: Royal Enfield ukázal v Himalájach nový Himalayan 750!
Klenot pre vyvolených: Aston Martin a Brough Superior predstavujú prvé cestné umelecké dielo AMB 002 Roadster
TEST Voge 900 DSX: Plná poľná s nemeckým srdcom a pohľadom z automotívu
Návrat k legendárnym koreňom: KTM oficiálne predstavuje 690 RALLY!
TEST Kawasaki KLE 500: Návrat legendárnej päťstovky v dvoch verziách
TEST Zontes 703T: Čínsky trojvalcový nezmar v kategórii športovej turistiky
TEST Aprilia SR GT 400: Talianska odpoveď na mestské adventúry
TEST Voge 900 DSX: Plná poľná s nemeckým srdcom a pohľadom z automotívu
TEST Kawasaki KLE 500: Návrat legendárnej päťstovky v dvoch verziách
Klenot pre vyvolených: Aston Martin a Brough Superior predstavujú prvé cestné umelecké dielo AMB 002 Roadster
Ako dostať z motorky maximum? Rozhoduje i to, čo tankujete
Oficiálne odhalenie v Ladakhu: Royal Enfield ukázal v Himalájach nový Himalayan 750!
ZXMoto V5 Superbike (2028): Fakty a fámy o čínskom päťvalci
Kawasaki Ninja H2 (2027): Legenda s kompresorom sa vracia v plnej sile