Odpoveď na: Vodu káže, víno pije
Domov › Diskusné Fóra › Kaviareň › Vodu káže, víno pije › Odpoveď na: Vodu káže, víno pije
áhodou som sa dostala na čet, keď ste sa vy dvaja dohádali!!!
A VADIM, vedela som že si ješitný, ale až takto??!!!! Fúúúh!!!!
Sám hovoríš, že za články peniaze nepýtaš.. ale ved nikto, kto ich píše a uverejňuje na motorájd, si snáď nedovolí od Awiu vypýtať honorár! Preto si s nimi môže robiť, čo chce! Je len na „majiteľovi článku“, či to dá na motorájd a zároveň na exebat (alebo opačne), či na rybársky server (ak mu to nezmažú) atď!!!
Nehraj sa tu na poškodeného… mal si si skôr rozmyslieť, kam tie články zverejňuješ… keby si sa pohádal s Brniakom, vyzveš ho, aby povytrhával stránky zo všetkých výtlačkov novín, lebo sú to tvoje články a si od neho nepýtal peniaze??!! (čo sa mi u teba nechce síce veriť, ale budiš) Spamätaj sa a trochu sa kontroluj!!! 🙂 😛
AGV Pista GP R3: Nová vlajková loď znižuje riziko otrasu mozgu až šesťnásobne
Servisný test a spomienka: Oplatí sa vzkriesiť 10-ročnú Vespu GTS 300 z dedičstva?
Ducati Desmo450 SM: Prvý ostrý súpermotard z Borgo Panigale
Kawasaki Ninja H2 (2027): Legenda s kompresorom sa vracia v plnej sile
ZXMoto V5 Superbike (2028): Fakty a fámy o čínskom päťvalci
Oficiálne odhalenie v Ladakhu: Royal Enfield ukázal v Himalájach nový Himalayan 750!
Klenot pre vyvolených: Aston Martin a Brough Superior predstavujú prvé cestné umelecké dielo AMB 002 Roadster
TEST Voge 900 DSX: Plná poľná s nemeckým srdcom a pohľadom z automotívu
Návrat k legendárnym koreňom: KTM oficiálne predstavuje 690 RALLY!
TEST Kawasaki KLE 500: Návrat legendárnej päťstovky v dvoch verziách
TEST Zontes 703T: Čínsky trojvalcový nezmar v kategórii športovej turistiky
TEST Aprilia SR GT 400: Talianska odpoveď na mestské adventúry
TEST Voge 900 DSX: Plná poľná s nemeckým srdcom a pohľadom z automotívu
TEST Kawasaki KLE 500: Návrat legendárnej päťstovky v dvoch verziách
Klenot pre vyvolených: Aston Martin a Brough Superior predstavujú prvé cestné umelecké dielo AMB 002 Roadster
Ako dostať z motorky maximum? Rozhoduje i to, čo tankujete
Oficiálne odhalenie v Ladakhu: Royal Enfield ukázal v Himalájach nový Himalayan 750!
ZXMoto V5 Superbike (2028): Fakty a fámy o čínskom päťvalci
Ducati Desmo450 SM: Prvý ostrý súpermotard z Borgo Panigale