Vodu káže, víno pije
Domov › Diskusné Fóra › Kaviareň › Vodu káže, víno pije
- This topic has 89 odpovedí, 20 hlasov, and was last updated pred 18 years, 10 months by Vadim.
-
AutorPríspevky
-
9. decembra 2005 o 10:06 #64682eXeBaTÚčastník (Participant)
Toto je reakcia na Vadimove príspevky v diskusiu k článku od draciatka.
draciatko Aký zmysel má poslať jeden článok na dva servey, na ktoré chodia prakticky tí istí ľudia?
exebat : Už som na motoride čítal názory že načo chodiť na exebat, keď je tam to isté, ako na motoride. Aký to má zmysel, takto si vzájomne kradnúť články? (Robí to aj motoride.) Ak to považuješ za korektné, tak si z motoride stiahni aj celý moj seriál…
Fuck club : Dotoho!Pritom sám svoje články ako seriál uverejní:
– v SMN (Slovenské motocyklové noviny)
– následne vyjde pokračovanie jeho seriálu aj na motoride.sk
– a samozrejme, aby si neuškodil, si ich uverejní aj na [linka]Takže, načo chodiť čítať články na tieto dva weby, keď vyjdú v novinách? Ale nás to na rozdiel od teba Vadimko neserie, máme iné problémy, ako vytvárať malicherné hádky.
9. decembra 2005 o 10:17 #64683RelicÚčastník (Participant)heh … ;]
9. decembra 2005 o 10:34 #64684psikÚčastník (Participant)eXeBaT: Rozdiely:
1. Medzi SMN, motoride a mnou bola VOPRED UZATVORENÁ DOHODA o tom, že v minimálne dvoj týždňovom oneskorení bude motoride preberať seriál z tohto ODLIŠNÉHO média. Ide o podobnú dohodu, ako preberanie inzercie (a aj článkov) exebat-SMN, čo považujem za absolútne korektné.
Medzi motoride a exebatom žiadna takáto dohoda uzatvorená nebola a koná sa to bez vedomia druhej strany.2. Viď bod 1
3. Tieto články nepredávam (neberiem žiaden honorár), preto sú mojim majetkom. Preto ich s odstupom času ukladám na môj vlastný server.
Pretože nesúhlasím, aby exebat bez VOPRED UZATVORENEJ DOHODY články z iného serveru preberal, nechcem sa podieľať na tejto činnosti a prosím, aby boli moje články z exebatu stiahnuté.
Ďakujem.
9. decembra 2005 o 10:47 #64685eXeBaTÚčastník (Participant)psik
exebat.sk nepreberá žiadne články z motoride.sk !!
Užívatelia si ich uverejňujú podľa svojho zváženia, kde uznajú za vhodné. Nepotrebujem súhlas nikoho z motoride.sk, aby som ich mohol uverejňovať po tom, ako ich užívatelia priamo zadajú do formulára na pridávanie článkov na exebat.sk, tak prosím ťa nezavádzaj čitateľov a nesnaž sa pošpiniť meno tohto portálu !
Tvoje články uverejnené na exebat.sk nie sú od teba zapožičané a mám pocit, že tvoja prosba je skôr detinská. Ale keď už si načrel, nedá mi nespomenúť, aby aj ostatní boli v obraze. [linka] som ti do „takmer“ dnešnej podoby urobil JA a bolo by smiešne, keby som žiadal o to isté, ako práve ty o stiahnutie článkov. Obaja sme to robili pre toho druhého bez honorára! Kamarátska protislužba!
A za tvoje články som ti uverejňoval reklamu na exebate, samozrejme zadarmo, kamarátska protislužba. Ty niečo pre mňa, ja zase pre teba. Takže, nie som ti nič dlžný!
Neodpovedal si mi na chate na otázku: Je to pravda, že si moderátorom diskusného fóra na motoride.sk ??
9. decembra 2005 o 10:50 #64686vyboh2Účastník (Participant)🙄
9. decembra 2005 o 11:03 #64687vyboh2Účastník (Participant)Táto hádka je brutálne nezmyselná!! Pretože každý si može zverejnit svoj článok kde on chce aj na 500 servroch tak neviem o com…
9. decembra 2005 o 12:27 #64688milan3232Účastník (Participant)Moj nazor produkovany na motoride:
Zaujimavy statistika, alebo preco na oba serveryClanok som poslal na oba servery 20.11.2005 poobede v priebehu 1/2 hod.
Clanok uverejneny na exebat.sk : 23.11.2005
Clanok uverejneny na motoride.sk : 26.11.2005
Po odoslani clanku mi prisla od exebata odpoved, ze clanok sa spracovava a bude uverejneny (to znamena, ze moj clanok prijal a spracovava ho). Z motoride neprisla ziadna odpoved. To na margo prispevku od Tlmica v diskusii k clanku od Draciatka o jej CBRke a zabudnutia zaradenia jeho clanku.Nekritizujem, nevycitam, iba upozornujem… Vzdy je co zlepsovat.
Utvorte si vlastny obraz – k diskusii Preco nechodite na exebat…Nech mi prosim nikto nehovori vety typu nemam cas. Kto ho ma?
Alebo …teda aj do potravin chodis vzdy iba do tych istych, ze. Nikde inde neskumas ceny, sluzby. Lebo vsade najdes iba to iste, ten isty sortiment, ceny, okolie, ludi… a sakra, chodim kam chcem.9. decembra 2005 o 12:40 #64689NatalkaÚčastník (Participant)áhodou som sa dostala na čet, keď ste sa vy dvaja dohádali!!!
A VADIM, vedela som že si ješitný, ale až takto??!!!! Fúúúh!!!!Sám hovoríš, že za články peniaze nepýtaš.. ale ved nikto, kto ich píše a uverejňuje na motorájd, si snáď nedovolí od Awiu vypýtať honorár! Preto si s nimi môže robiť, čo chce! Je len na „majiteľovi článku“, či to dá na motorájd a zároveň na exebat (alebo opačne), či na rybársky server (ak mu to nezmažú) atď!!!
Nehraj sa tu na poškodeného… mal si si skôr rozmyslieť, kam tie články zverejňuješ… keby si sa pohádal s Brniakom, vyzveš ho, aby povytrhával stránky zo všetkých výtlačkov novín, lebo sú to tvoje články a si od neho nepýtal peniaze??!! (čo sa mi u teba nechce síce veriť, ale budiš) Spamätaj sa a trochu sa kontroluj!!! 🙂 😛9. decembra 2005 o 13:05 #64690raptorÚčastník (Participant)vadim nasral si si do vlastneho hniezda a nepomozu ti uz ziadne klucky
robis presne to iste dokonca „horsie“ ako spravilo draciatko, ked napises
clanok tak ho das vsade kam sa da, a je to len tvoja vec kam ho das
lebo ty si autor… ak sa draciatko rozhodne ze da svoj clanok aj na
exebat tak je to cisto IBA jej vec, ona ako autor ma plne pravo rozhodnut
sa co s nim spravi….v plnej miere stojim za exebatom a nie preto ze ide proti tebe, ale preto
ze jeho nazory na tuto vec sa zhoduju s mojimi, som rad ze sa neda
manipulovat ako awiavadim ty si clovek ktory polarizuje spolocnost, nie svojimi nazormi
ale tym ze ak ma niekto iny nazor ako ty tak je automaticky chuj
a ver mi, posledne tri riadky nie su iba moj nazornechcel som na teba reagovat ale nemozem sa nezastat draciatka
aj exebatavsetko dobre
9. decembra 2005 o 18:30 #64691VadimÚčastník (Participant)eXeBaT : Všetkým som vám práve teraz odpovedal, ale nezobrazilo sa to 😠 Ešte raz sa o to pokúsm neskôr.
9. decembra 2005 o 20:20 #64692yagizaÚčastník (Participant)eXeBaT vyboh2 milan3232 Natalka raptor Pravdu pisete 🙂 Normalne lutujem ze som dnes isla do prace a nesledovala „lajfku“
Vadim /tvrdis ze ty si mozes uverejnovat prispevky kde chces, ale ini nemozu? neni to pokrytectvo, pan perfekcionista? ☹️
9. decembra 2005 o 22:20 #64693VadimÚčastník (Participant)Považujem za slušné, vám odpovedať:
Exebat:
1.Možno to zle chápem, ale môj pohľad je takýto: Spisovateľ X.Y. napíše knižku a ponúkne ju vydavateľstvu A. To ju vydá. Fajn. Potom sa obráti na vydavateľstvo B a to ju napriek nesúhlasu vydavateľstva A, vydá tiež. To sa mi nezdá korektné. Vyjadril som svoj názor. Zaslúžim si smrť?2.S článkami a pomocou pri tvorbe môjho webu máš pravdu. Keby si mi zdvihol v posledných dňoch telefón, tento problém už mohol byť vyriešený.
3.Reklamu na exebate ponúkaš zadarmo každému, takže tento argument neberiem.
4.Nie som moderátorom diskusného fóra na motoride.
9. decembra 2005 o 22:23 #64694VadimÚčastník (Participant)Milan3232:
Tebe, ani draciatku nič nevyčítam. Vy predsa do vzťahov medzi webmi nemôžete vidieť. A už vôbec som vás nechcel odradiť od ďalšieho písania. Obidva články sú pekné a takých nie je nikdy dosť. Jediné, čo som urobil je to, že som sa Lienky spýtal, prečo poslala článok na obidva weby, keď na ne chodia prakticky tí istí ľudia. Čo je na tom zlé?
Že bol Robo v tvojom prípade operatívnejší je fakt a Awiova smola. On ho (vraj) uverejnil len preto, lebo nevedel, že už vyšiel na exebate. Ja mu verím.9. decembra 2005 o 22:48 #64695VadimÚčastník (Participant)Natalka:
Poškodený sa absolútne necítim. Kde si to preboha vzala? Neviem, prečo tu spomínaš Brniaka, ale OK: Spolupracujem s ním už roky (a na základe môjho odporúčania aj exebat) k absolútnej spokojnosti. Keď má jeden z nás pocit, že sa niekde stala chyba zavolá tomu druhému (ten mu ZDVIHNE TELEFÓN) a problém je za pár minút vyriešený. Natalka, čo stále točíš o peniazoch? Máš peniazofóbiu? Od Brniaka som v živote korunu nevzal. Ja platím za inzerciu jemu 😠9. decembra 2005 o 23:34 #64696VadimÚčastník (Participant)Raptor:
Vážnosť tvojich slov sa dá prirovnať ku pozlátku. Stačí len zľahka ťuknúť kladivkom a … 🙄 Takže bez komentárara. -
AutorPríspevky
- Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.