Odpoveď na: Vodu káže, víno pije
Domov › Diskusné Fóra › Kaviareň › Vodu káže, víno pije › Odpoveď na: Vodu káže, víno pije
raptor : Príklad starý 3 dni:
salat: To som nevedel (smajlík s očami vyvalenými od prekvapenia) V tom prípade, keď má zákazník problém, že aj po vyvážení mu kmitá koleso, môže požiadať o aretáciu vyvažovačky a za 5 minút sa dozvie, že chybu musí hľadať inde.
To je myslím informácia užitočná pre každého. Dík.
Je to ale o tom, že motorkami sa zaoberám 30 rokov z toho asi 8 profesionálne. Tak by sa patrilo, aby som o nich vedel viac, ako tí, ktorí ich majú ako hobby. A do debát, kde si nie som istý, sa nezapájam.
Keby sme sa začali baviť o hocičom inom, to by si sa ľahko presvedčil, že sa takmer v ničom nevyznám 🤐 Ale miesto tliachania o kladivkach a pozlatkach by som pekne krázne držal hubu 🤐
TEST Zontes 703T: Čínsky trojvalcový nezmar v kategórii športovej turistiky
TEST Aprilia SR GT 400: Talianska odpoveď na mestské adventúry
TEST Honda CB1000 GT: Návrat litrového tourera s DNA z Firebladu
Budeš ešte niekedy kupovať motorku za plnú sumu? Taliani prinášajú revolúciu vo financovaní
TEST Kawasaki Z1100 vs. Ninja 1100SX: Návrat legendárneho litra a súboj dvoch koncepcií
Plná nádrž, dobrá káva a nula starostí – toto je zastávka, na ktorú sa tešíš
TEST Kove 450 Rally: Dakarový špeciál pre každého s homologizáciou na cestu
TEST Honda CB500F E-Clutch vs. CB750 Hornet E-Clutch: Pre koho má zmysel automatická spojka od Hondy?
Triumph Trident 660 vs. Honda CB650R: Veľký súboj dvoch odlišných koncepcií
TEST Moto Guzzi V7 Special (2026): Talianska klasika s novým elektronickým plynom a nefalšovanou dušou
TEST Kove 450 Rally: Dakarový špeciál pre každého s homologizáciou na cestu
TEST Honda CB1000 GT: Návrat litrového tourera s DNA z Firebladu
Budeš ešte niekedy kupovať motorku za plnú sumu? Taliani prinášajú revolúciu vo financovaní
TEST Aprilia SR GT 400: Talianska odpoveď na mestské adventúry
TEST Zontes 703T: Čínsky trojvalcový nezmar v kategórii športovej turistiky
TEST Kawasaki Z1100 vs. Ninja 1100SX: Návrat legendárneho litra a súboj dvoch koncepcií