Connect with us

Odpoveď na: Sebko, kua toto mi nerob…

Domov Diskusné Fóra Nehody Sebko, kua toto mi nerob… Odpoveď na: Sebko, kua toto mi nerob…

Kwasak
Účastník (Participant)

Bienemaja, ahoj Sebkova teta! Sebko ta spominal, hovoril, ze si zenska ako ja, ze sa vrtas v pocitaci 😁

Budeme sa vsetci snazit mu pomoct zo vstkych sil, on si to zasluzi a lubime ho.

Duggo, neviem ako to funguje, ale co mam klientov na uctovnictvo, ked su chori, nikto im nic nepreplaca. Sebko si plati secko jak ma. Sak mu s tym pomozeme, ked mu bude lepsie.

Ariel dakujeme pekne za cenne rady. Tych 150 tisic je velmi malo, motorka bola skoro nova, rocnik 2006 a mala necelych 10 tisic km, dalej nahrada usleho zarobku, bolestne atd. Ved jeho rodina sa do toho bude angazovat, nenechaju to len tak. Nech ma chlapec naspat, to co mu patri. Motorka je dost poskodena, mozno ju daju na totalku, to sa este doriesi.

Teraz je najhlavnejsi jeho zdravotny stav, aby sa nam rychlo uzdravil a bol cim skor doma. Je mlady, rychlo sa zahoji. Ja sa maximalne tesim, ze mu je uz lepsie! 🙂

P.S. Idem do banky zalozit mu ten ucet, da sa to aj v nedelu, teraz som volala na telefonicku sluzbu TatraBanky. Potom dam to cislo sem.

Advertisement

Partneri