Connect with us

Odpoveď na: Jazda po dialnici

Domov Diskusné Fóra Kaviareň Jazda po dialnici Odpoveď na: Jazda po dialnici

Mlhos
Divák (Spectator)

Timo skus ocneho ja som na tej dialnici okrem odbocenia na Nitru  Trnavu a Senec ziaden odbocovaci a pripajaci pruh nenasiel  😁  znacka obmedzenie rychlosti je v pravom pruhu pred vjazdom na parkovisko a znacka povolena rychlost je za vyjazdom z parkoviska cize ty uz pred vyjazdom na parkovisko musis znizit rychlost jazdy tak aby si hned za znackou nesiel rychlejsie ako povoluje a zvysit ju mozes  az za znackou ktora to povoluje  tie motoresty a benzinky su parkovisko keby neboli tak este horsie bolo by to miesto leziace mimo cesty a pri vyjazde by mali STOP daj prednost v jazde vozidlam iducim po ceste to znamena ze by nemohli vyjst na cestu ani keby vozidlo iduce po ceste islo az v tretom pruhu 

policajti ti daju pokutu vtedy ak ides sustavne v strednom pruhu ked prejdem do laveho pruhu pred obmedzenim rychlosti a za nim sa vratim spet do praveho tak mi ziaden policajt pokutu neda pretoze som to spravil prave koli ohladuplnosti a bezpecnosti a plynulosti CP aby pripadne vozidlo vychadzajuce na cestu nebolo ohrozene

Partneri