Connect with us

Odpoveď na: 40+ – tu sme

Domov Diskusné Fóra Kaviareň 40+ – tu sme Odpoveď na: 40+ – tu sme

przwjhrjaujzepieztjte
Účastník (Participant)

😈 Viem, že to nikoho nezaujíma, ale musím niečo upresniť a napraviť, aj keď túto žabomyš fakt berem, ako velikánsku prču a spím veľmi dobre, nič ma nežere… 😈 

LEBO:

Môj príspevok s tou pravačkou bol adresovaný celý Mlhošovi, oznámil som mu, že nie je mojim kamarátom a považujem ho za menejcenného súpera, kerého by som ani neudrel. Na rozdiel od Yoffa, kerého považujem za rovnocenného , teda by som sa nemusel za to hanbiť, že mu švacnem. Bolo to pre porovnanie, Mlhoš to pochopil.
Samozrejme tomu predchádzalo srandovanie na túto tému cez telefón  s Bobolakom, čo som aj spomenul, aby som naznačil, že celé to bolo myslené, ako sranda. Chcel som totiž uraziť Mlhoša, však sa s Yoffom majú radi… 😁
Nepodarilo sa, Mlhoš sa neurazil, Yoffo ano. 😁  😁  😁 

Dokonca pod Yoffa sa mi podarilo vsunúť koňa, na ktorom sa evidentne cíti dobre. Akurát ten kôň sa narodil už mŕtvy, ale čo už, niekomu sa aj na takom dobre jazdí…  😈 

Upresnenie:
Jedná sa o  prvé štyri príspevky na predošlej strane, podstatné je, že všetky štyri sa točia okolo Mlhoša. Yoffa som spomenul len na znázornenie rozdielu medzi nimi, ktoré som vtedy ešte trochu vnímal. 😇 

Vidím, že Yoffis tú pravačku až dvakrát už vytiahol (a citoval, asi  pre dovysvetlovanie svojho vysvedčenia z minulosti… 😈  ),  dokonca vysvetluje následný žartík, že som mu ponúkol… no, topiaci sa aj stebla chytá…
Teda teraz už žiadny rozdiel nevidím, ospravedlňujem sa a vyhlasujem verejne, že ani Yoffa by som nebol schopný udrieť nikdy…
Ani predtým by som nebol, samozrejme, ale teraz už vôbec… 😈 

P.S. Dnes som bol v Bratislave ráno od šiestej cca do pol jednej, mal by som čas sa stretnúť s nejakými trubinálmi, ale záujem som nemal, tak som už doma… 😈 

Partneri