Domov › Diskusné Fóra › Zrazy a akcie › 12.Motopárky Kysuce
no skoda nabuduce zozenieme miesto kde sa to bude dat roybalit!! tak zajtra ludkovioa alkoholicky 😁
ZOMBY
hej ty daj my cislo vies ake si mi poslal?? ze 004219494599620
takze teras neviem akoze co je to za cislo..😁…
ty takze tam nepridu korheli?,hmmm….no co….
pogicko 😀 … pogo wago dago…. dal ti dobré číslo …. vidno, že ZOMBY ide s dobou 😁 … to je telefonica o2 (nový operátor)
a to mi povec preco nan nemozno zavolat trosku viacej cisel na mna….do mobilu sa mi nezmestii 😁
je tam projektor a prehravac dvd doniesem par koncerof 😁 ze by lemyho ???
😛 pifke 🙂 dam
NO kedy sa budete zbiehať???
Kenny
nevedno kolo 19:00,20:00….tak nejako…
Toz obcania, je mi luto ze sa nemozeme zucasnit, no nebojte nist, budeme na vas mysliet, ako by sme aj s vami boli, budeme na vas pripijat, telepaticky s vami sucitit z karcmi v ZA! 😉
toz mnejte saaa!
a sme doma tecda som prvy dost ako toto ehm dobre bolo nie? dufam ze ste neboli potom na zabave ked som odisiel a to ta casnicka dostal ju niekto?
jarro vzdata nedala 😁 ale snaha bola 😠 kokos a ye mi odolala 😁 isto doma nadavala to bola jej zivotna sanca 😎
no konecne som dosla…ale nejako ma zacal bolit zub kvista mu…to isto stej vodky….bleek…
ZOMBY zomby zomby zomby…de sa vam tak nahlelo.
centauro hm konecne po roku…😁…
jaRRo no skoooro ste ma presvedceli ze to bol centauro aaale sa mi daaako nezdal…
😁
nimo to stu motorku CHACKY bere….
ludia zlaty prestasny…bolo dobre… 😁 😁
bolo skvele 😁 ďakujem za fantasticky strávený večer 😁
jj 😁 bolo super pifko pifko
neby
ty hovado…..
Cookie | Dĺžka trvania | Popis |
---|---|---|
cookielawinfo-checkbox-analytics | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics". |
cookielawinfo-checkbox-functional | 11 months | The cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional". |
cookielawinfo-checkbox-necessary | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary". |
cookielawinfo-checkbox-others | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other. |
cookielawinfo-checkbox-performance | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance". |
viewed_cookie_policy | 11 months | The cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data. |