Domov › Diskusné Fóra › Zrazy a akcie › 12.Motopárky Kysuce
Čafte takže 12.motopárky,
budú 23.februára v Biliarde v budove Rozvoju.
Ubytko by malo byť o poschodie vyššie v ubytovni.
Ceny ako minule,myslím že 200sk na osobu 😉
Tak sa na Vás teším hovadká!! 😘
No tak tento termin neviem neviem 😠 je mi luto ale mam volno tak vas pridem otravovat a komu sa nelubi nech mi kupi pivo 😛
Tenmý ma neser cecek máš to ako príkaz!! 😁
Idem pridem som tam tak sa na vas po roku tesim 😁 😁
tak dufam ze dojdem aj ja.a ak pridem tak zomboš teš sa 😁
tak natoto som cakal dracacko 😁
prindem deby som ja zaostavala ze?,ked ide pivooo… 😁
ZOMBY no ty jedeeen hadam pojdeme spolu ha 😁
no nepracujem, mám to volné kalendár mi vravý, tak hádam ak sa ništ nestane „tak po… kone vóózz!!“
No kedze sa vsetky akcie popresuvali, tak podla vsetkeho dorazime do KNM niekedy fpiatok vecer 🙂
brano: mas este nejaké fleky volné v aute?
Neprídem ako vždy. 😎
rad pridem ak mi to umoznia kolegovia a vezmu to za mna mam aj sofera no neuhadli by ste vsak ZOMBY 😁 🙂
all zdravím ksichty a masky 😁 …. dračiatko, ako som ti spomínal, mne ten termín nevyhovuje, nakoľko mám školu… vieš sama, že ked sme boli v Kremnici, tak som sa na ňu vytoto a pil som ďalej… ale tentokrát mám skúšku v sobotu ráno 😟 … už si viem predstaviť ako o pol 8 budem vo Zvolene pripravený na skúšku, zahmlené okná od alko výparov, zelený ksicht, prepité oči, sucho by mi šľahalo z papule a to ešte nemám istotu, či mi ostanú po Kysuciach rifle na sebe 😀 … aj ked čítam, ide super zostava 😟 , ale ja vám to vynahradím 😉
Ešte som scela sa môžete zliezať už o 18tej kto bude skôr nič sa nestane 😁
prídem 😁
ja pojdem rovno z roboty 😁 no jarrko moj tam a odvezem ale neuhadnes ako pojdes naspat 😁 😉
Cookie | Dĺžka trvania | Popis |
---|---|---|
cookielawinfo-checkbox-analytics | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics". |
cookielawinfo-checkbox-functional | 11 months | The cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional". |
cookielawinfo-checkbox-necessary | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary". |
cookielawinfo-checkbox-others | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other. |
cookielawinfo-checkbox-performance | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance". |
viewed_cookie_policy | 11 months | The cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data. |