5. Exebatovica- Kukovica a Miokovica
- This topic has 191 odpovedí, 51 hlasov, and was last updated pred 17 years, 3 months by .
- Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.
Domov › Diskusné Fóra › Zrazy a akcie › 5. Exebatovica- Kukovica a Miokovica
HUHUHUHU – 😈
To ja len tak, že som sa úspešne dotrepal z Chorvátska (fotky dodám) a potvrdzujem účasť za akéhokoľvek počasia…
PS…konééé voz…
A 😕 ja… tam tiež nebudem 😟
Furby čo na niečom ideš že tak trepeš 😁
santal007 😠 budete mi tam chýbať…ale ďakujem za dnešok 😁 😘
crazyman no fakt… 🤐 😟
V sobotu s Amiskou staviame plot, presnejšie Belorusom začíname kopať jeho základy a ak to ujo bagrista stihne včas dokopať tak dondeme a povrčíme s váma 😁
V piatok urcite nepridem, ak okolnosti dovolia, tak zase na sobotu. 😁
Budte dobriiiiiii 😈
A mala kvizoa otazka moze donst aj ZOMBY! ale iba na piatok 😇
ZOMBY – jasne, že môžeš dôjsť (a zober aj kamošša zo Sepultury) 😉 . Keď má Kuky založený "Klub týraných mužov" – Ty by si mohol založiť "Klub uhryznutých žien" 😁
PS:…akože iba na piatok? 😶 …až do nedelééé, do nedelééé, do nedelééé 😈
Ni eto isto nie lebo zasek narobym bordel f piatek a sobotu zdrham 😁 sepulturu teda pana tilca skusim zverbovat a ale neviem ci nema turne 😁
Heavy borovicka sa uz chladi 😁
ZOMBY az do nedeleeeeeeeee 😈
Norbi u teba je uz klasika,ze az v sobotu 😁
kuky – díky… 😉
Takze zmena nepridem!
Tak ze…po dlhom vnutornom boji som sa rozhodol ze pridem 🙂
Milky 😁
Cookie | Dĺžka trvania | Popis |
---|---|---|
cookielawinfo-checkbox-analytics | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics". |
cookielawinfo-checkbox-functional | 11 months | The cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional". |
cookielawinfo-checkbox-necessary | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary". |
cookielawinfo-checkbox-others | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other. |
cookielawinfo-checkbox-performance | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance". |
viewed_cookie_policy | 11 months | The cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data. |