5. Exebatovica- Kukovica a Miokovica
- This topic has 191 odpovedí, 51 hlasov, and was last updated pred 16 years, 2 months by .
- Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.

Domov › Diskusné Fóra › Zrazy a akcie › 5. Exebatovica- Kukovica a Miokovica
Bola som donútená, aby som spískala ďalšiu brutálnu akciu.
A keďže ja sa dám nahovoriť na každú zlobu, tak je to tu:
14.9.-16.9. kde inde ako v Nedožeroch na počesť Kukyho a Miokiných narodiek
Čo vám budem hovoriť, oni sa tam na nás fakt tešia, je to čudne po tom všetkom, ale je to fakt 😈
Dotazy: 0905793835
Amazonka
Kua tak to by som mal dojst asi 😈 😈 😈 😈 tesime sa na vsetky hovada a zaroven oslavime moju a miokynu 18tku 😁
Opravujem tieto dve hovádka: bude to 5.exebatovica – kukovica-miokovica-lanieovica šeci títo traja sa nám opäť narodia do ešte hovadskejších rozmerov 😈
A bude opäť hovadsky veselo, guláš budem variť ja osobne 😈
tak neváhajte a príďte sa opäť zhovadiť 😈
😁 🙄 jeeej tak dufam ,ze tam budeme 🙂
Ak bude pekne idem do chorvatska.
doctor 😟 😟 😟 😟 😟 😟 😟 😠 to mi nerob
že vas to ešte bavi stale sa len ožierať 🤐 mali by ste sa nad sebou vážne zamyslieť 😟
kuky aaaaa čajíčka bude dost??? 😁 😁 😁
Ja viem , ze mnoho ludi tu nevie ako sa spravne vyslovi nick Lanie a uz vobec by nevedeli vyslovit Lanieovica….takze pridavam malu pomocku…treba to citak ako " LAJNOVICA" 😁 😁 😁 😇
Lanie 😘 😘 😘 😁
Ja mám návrh na nové miesto pre Exebatovicu…[linka]
PS: 😇 no, veď ja len tak…
Nooo…tak taka hufna oslava…asi by sa patrilo prist, co? 😁 a ked bude ja pitbulkin gulas…vrelo odpuracam ucast nutnu.
Heavy to ako chces skusit, ze kde nas este nepoznaju a kde to s nami risknu? 😁
vampirelady počúvaj ty upír chceš lajnom spraviť prednú tvár? 😀 😀
Heavy , hovado! ty nevymýšľaj s horú-dolú, využijeme, že sa nás ešte neprejedli 😈
….a enem tak mimochodem – dúfam, že v tú dobu už budeš na rodnej hrude 🙄
CBR900RR čaj bude, aj keby som ho mala sama natrhať 😁
Lanie to akože príprava na zápas v lajnách? 😀 tak to tu ešte nebolo 😁
mirolc a ty sa nepohoršuj 😛 aj tak už máš "A-čko" aj italo takto p**uval a nakonec podľahol jackovi 😈 a dobre mu bolo s nami
Cookie | Dĺžka trvania | Popis |
---|---|---|
cookielawinfo-checkbox-analytics | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics". |
cookielawinfo-checkbox-functional | 11 months | The cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional". |
cookielawinfo-checkbox-necessary | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary". |
cookielawinfo-checkbox-others | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other. |
cookielawinfo-checkbox-performance | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance". |
viewed_cookie_policy | 11 months | The cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data. |