5. Exebatovica- Kukovica a Miokovica
- This topic has 191 odpovedí, 51 hlasov, and was last updated pred 17 years, 3 months by .
- Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.
Domov › Diskusné Fóra › Zrazy a akcie › 5. Exebatovica- Kukovica a Miokovica
No ja mam meniny 23.9,tak si spomente aj na mna…. 🙂
All…a máme plán na celý rok.
Prosím nech sa začnú hlásiť oktobroví 😀 😀 😀
Spravíme si také niečo ako adventný kalendár ale bude to hovadentný kalendár 😀 😀 😀
PS: načo sú nám komerčné zrazy 😕 😈
santal007 – neboj dojdemem ta navstivit niekedy.Potom nam to poukazujes aj nazivo. 😉
A my s andoom oslavujeme 1 rok spolubytia a jeho maturity (ak ich spraví 🤐 )
amazonka ja som októbrová 😈 😈 😈
Ja si ešte počkám… 🤐
No a zabudol som ..14 mam narodky a 24.9 meniny a 6.9.vyrocie s pitbulkou 😈 kua a potom ze nepi…. 😁 😁 😁 vidim ze to bude onakvejsia akcia 😁 .raptor jasne moooze byt 😘 😘 😘
atlantis …a vodičský už spravil? Bo sa patrí pred matúúúrou 😀
A ja budem mat 1. výročie vyhoretia bytu 27.9., fuj to nie je bohviečo, ale ako dôvod na pitie, môže byť, vlastne take druhé narodeniny, lebo……mohlo to dopadnúť aj horšie 😕
Amazonka-ja mám geburtstag 31.Dec.,ale kto by už vtedy jazdil na moto…
Hanzi, ešte nemáš prehľad…my robíme aj v zime tzv. Motopárky, nemmaj boj, my sa nelúčime ani v zime, veď uvidíš, keď nám zostaneš verný 😘
amazonka ale mame globalne oteplovanie a zima uz nebude 😁
amazonka Na výročie vyhorenia tvojho bytu má Roland narodeniny 😁 😁 😁 Takže si to kľudne môžeš zobrať ako zámienku… a ja sa chystám 😈
doctor 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 jasne jasne ..beriem ta za slovo….. 😉 😇
Ja jazdím aj v januári… teda keď je nad nulou… a po 5tich kilometroch radím bez spojky lebo mám trochu ruky zamrznutie… nech žije poloautomatická prevodovka 🙄 😁
Cookie | Dĺžka trvania | Popis |
---|---|---|
cookielawinfo-checkbox-analytics | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics". |
cookielawinfo-checkbox-functional | 11 months | The cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional". |
cookielawinfo-checkbox-necessary | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary". |
cookielawinfo-checkbox-others | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other. |
cookielawinfo-checkbox-performance | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance". |
viewed_cookie_policy | 11 months | The cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data. |