5. Exebatovica- Kukovica a Miokovica
- This topic has 191 odpovedí, 51 hlasov, and was last updated pred 17 years, 3 months by .
- Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.
Domov › Diskusné Fóra › Zrazy a akcie › 5. Exebatovica- Kukovica a Miokovica
cbr900 Ak si vsimnes [linka] , tak zistis, co je vlastne hlavnym vyrobnym programom hondy 😈
MartineR … vidíš, myslia aj na deti…to je spoločnosť 😀 … za to im sklaniam klobúk 😁 … priznaj si to, že ako malé chlapča MartineRko si jazdil na takých autíčkach a boli od HONDY 😀 😁
Predbezne hlasim ucast 🙂
Ja a sestricka tiez prideme aspon do soboty podla prace.. 🙂
jaRRo 😀 😀 😀
cbr900 nedaj saaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa 😁 😁 😁
Martiner toto mi spravíš ? vykašleš sa na mna ?? 😕 😠
Dufam že sa mi podari prist rad by som Vas videl 🙂
MioK uvidime este, ake bude pocasie. mozno sa mi to podari skombinovat, dlho som vas vsetkych nevidel a obcas niekomu visim nejake pivo, alebo fernet … 😈
cbr900 btw, boli to motorove clny v bazene … ale mas pravdu … byt tam ako male chlapca MartineRko tak ma odtial rodicia MartineRovci asi nedostanu …
MartineR ale v podstate nie som ďaleko od pravdy 😁 …. 😘
kuky ver, snažil som sa, ale vidíš sám…. MartineR nie je haaaaaaadavyyyyyyyy typ, alebo aspoň ja sa s ním neviem hádať 😀
cbr900 ja prídem iba za skutočnosti, že sa nebudeš venovať Pume 😁
kxbibo nepoteším ťa…. my s Pumou neprídeme … prišli nám do toho iné povinnosti… 😟
all … cbr900 & Puma sa ospravedlňujú za svoju neúčasť na 5. exebatovic i… toto bude naša prvá exebatovica v Nedožeroch,na ktorej budeme chýbať… a tým aj moja prvá exebatovica vôbec 😠
… zabavte sa aj za nás 🙂
Kuky, Miok a všetci oslávenci … radi si s Vami pripijeme na najbližšej akcii … 😁
jaRRo nema tvoja sestra sestru? 😈
Cookie | Dĺžka trvania | Popis |
---|---|---|
cookielawinfo-checkbox-analytics | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics". |
cookielawinfo-checkbox-functional | 11 months | The cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional". |
cookielawinfo-checkbox-necessary | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary". |
cookielawinfo-checkbox-others | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other. |
cookielawinfo-checkbox-performance | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance". |
viewed_cookie_policy | 11 months | The cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data. |