9. Motopárky Trenčín
- This topic has 93 odpovedí, 32 hlasov, and was last updated pred 18 years, 1 months by .
- Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.
Domov › Diskusné Fóra › Zrazy a akcie › 9. Motopárky Trenčín
doctor … práve na teba som narážal…ked si si ma pomýlil s čašníkom 😁
Temny: cukricek, to je cislo na mna, zavoleeeeeej…. 😉
mozem aj ja zavolat? 🙄
cbr – ale prd.Vobec to tak nebolo.Myslel som ze k nam ide poistovaci agent.
doctor 😀 😁 😁 .. po prvé, vtedy to ešte nebolo rozbehnuté… a po druhé jasné…s pivom v ruke, čoo ?? 😀
Janka, prídem 🙂
Že by?
Už je to tady… Už je to tady…. teším sa a dondem. …… kone voz…..
ahoj ami.mozem dojst?ale co sa pytam ja dojdem a us sa tesim 😁 este si zavolame
packy a stebou teraz popijem 😀 😀
doktor prid teraz ta ja budem ratovat 😁 😁
nimo: dnes sme videli tvoju motorku v tescu 😀 hadzali sa do nej 10koruny
ando to je for??? 😕
😀 taka motorka na 10korunaky co vozi 2 minuty male deti.. atlantis poznamenala ze nema predne svetlo (lebo je racingova) takze je to nimova 😀
aha tak to beriem 😁
nimo: no pokial pod vyraz „popijeme“ spada aj nealko, tak velmi rada… 🙄 ja som slusne dievca, ja alkohol nepijem 😁
packy – ale nejake jedno pivo by si si mohla dat.
nimo – ja si myslim ze zase ta budem ja ratovat.
Inac v ten den ani nasledujuci nerobim tak by som aj mohol skocit ale potrebujem niekde prespat alebo budem pit nealko s packy.
Cookie | Dĺžka trvania | Popis |
---|---|---|
cookielawinfo-checkbox-analytics | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics". |
cookielawinfo-checkbox-functional | 11 months | The cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional". |
cookielawinfo-checkbox-necessary | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary". |
cookielawinfo-checkbox-others | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other. |
cookielawinfo-checkbox-performance | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance". |
viewed_cookie_policy | 11 months | The cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data. |