9. Motopárky Trenčín
- Toto téma obsahuje 93 odpovedí, 32 hlasov, a bola naposledny upravená pred 18 rokmi, 6 mesiacmi od .
- Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.

Domov › Diskusné Fóra › Zrazy a akcie › 9. Motopárky Trenčín
No a už je to tu!
17. 11. o 19,00 v Trenčíne vo V.I.P. /u Emila/ na nam. sv. Anny. Tak ako minulý rok….
Nocľah zabezpečím na požiadanie, volajte mi 0905793835.
Čaká nás dobrá muzika, dobre jedlo a pitie a samozrejme vidoprojekcia, aby sme potešili svoje dušičky v tejto hnusnej kose.
Teším sa na všetky staré aj nové Hoviadka 😛 😉 🙂
amazonka tak to vám nejak vychádza… každá akcia v den mojej skúšky alebo večer predtým… 18.11. mám obhajoby 😟 …ešte uvidím
My ideme za kazdeho pocasia 😁
ale CBR900 neblazni, uz to s tou skolou tak neprehanaj.
atlantisovci
cbr – to akurat stihas
amazonka – ja sa musim pozriet ako robim.A kde by sa spalo?
dufam,ze sa mi podari… 🙂 🙂 😉
no kedze som trencan, neda mi to asi 🙂 co tam vlastne bude? aky je plan? 😁
pridem 😁 🙄
A bude aj striptérka ako minule? 😁
len dufam ze nie taka mala ciernovlaska… moja byvala… to tam potom ani nepachem 🙁
andoo …ono, nehovorím, že sa nedá ísť na zraz, keď mám školu (počas Bojnej som zrušil školu), ale toto sú obhajoby pred komisiou… to ešte aj v saku pôjdem 😠
doctor …kiežby si mal pravdu ☹️ …už sa vidím, ako ráno na 8 budem vo ZV, vo vyžehlenom saku 😠
… neviem, čo ešte urobíme, poradím sa s Pumou …
cbr: kldune dojdi aj v saku akos i mohol vidiet v poslednom albume ze hovada obcas musia aj v prezleceni chodit 😁
andoo …dík 😁 …jeden zraz v saku mi stačil…ale to sme sa ešte nepoznali… novšak DOCTOR 😀 …
cbr – vsak ja som ta uz v saku videl na exebatovici pamatas.A vobec to nevadilo ani mne a ani nikomu inemu.Ale ty sa musis rozhodnut ako lebo su to tvoje obhajoby.A ani ja neviem zatial ci dojdem.
Uf, neviem, ci vyda…vecer pred tym budem v BA na koncerte…
btw, nechcel by ma niekto prenocovat v BA (najlepsie v petrzalke) zo 16 na 17 novembra?
Huraa a je to tu 😁 uz asi tri tyzdne sa neviem dosckat 🙄 predpokladam ze dojdem a ohladne toho prespatia Amozonka to je cislo na teba alebo priamo ubytovanie? zavolam ked budem vediet ze idem 100%
Cookie | Dĺžka trvania | Popis |
---|---|---|
cookielawinfo-checkbox-analytics | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics". |
cookielawinfo-checkbox-functional | 11 months | The cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional". |
cookielawinfo-checkbox-necessary | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary". |
cookielawinfo-checkbox-others | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other. |
cookielawinfo-checkbox-performance | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance". |
viewed_cookie_policy | 11 months | The cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data. |