9. Motopárky Trenčín
- This topic has 93 odpovedí, 32 hlasov, and was last updated pred 18 years, 1 months by .
- Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.
Domov › Diskusné Fóra › Zrazy a akcie › 9. Motopárky Trenčín
ALL … 😟 z Packy tu robíte pannu orleánsku a pritom ona počúva KABÁÁÁÁT … no dá sa pri Kabáte nepiť?? 😀 … a má ho veľmi veľmi rada 😁
packy 🤐 😉
No a to akoze slusne baby nemozu pocuvat Kabat?? 🙄 😁 Sak nahodou oni maju kopec poucnych textov, naberiem aspon skusenosti do zivota 😀 😀
packy … ja ich texty poznám…však v skoro každej pesničke sú myšlienky o slušnom správaní, o morálke, o ceste k zodpovednosti a úcte k starším 😀 … a zabudol som dodať ešte ako odhovárajú mládež od alkoholu 😁 😁 …. možno preto ich zbožňujeme 😁
vidis, cbr, je to v nas, darmo… My uz Backstreet Boys pocuvat nebudeme 😁 😁 😁 😁
packy: nepijes? 🙄 no pomlcime,co si mi rozpravala…. 🙂 😁
no jybka, pol dna som ti story rozpravala, ze? 😕 ☹️
packy neboj dame aj nealko ale aj alko
doktorko popijes neboj a teraz som na rade ja 😁 😁
packy prepac,ak som ta urazila… 😕 len som narazala na to v tej BY,ked sme chvilku kecali…
jybka: niee, ok zlato, to ja mam len take mrzute stavy obcas… A rozmyslam rozmyslam, kedy som ja bola v BY, ale fakt mam vypadky, ty brdo, na mna uz asi aj to nealko zle vplyva… sak my sme naposledy vtedy v ziline sa stretli nie?? fakt mam okno, mne uz sibe… 😟
packy: ano v ziline… 🙂 neboj,dobre si pamatas…sak ja ti pripomeniem na parkoch… 😉
19teho idem na koncert, no neviem…. 😕 😟 😠
19teho idem na koncert, ostavam teda v BA, no neviem…. 😕 😠
vidim, ze sa tu este nevyznam… 😁 😁
duroslav: ale prosiiiim ta duri, jaky koncert, sak to je detail… 😟 🙄 😁
packy: hohoooo, nie hocikto….sam Glen Hughes, exbasak Deep Purple, navstivi tuto rit….ale rozmyslam, ze by som aj zvladol oboje, uvidime…. 😕
Cookie | Dĺžka trvania | Popis |
---|---|---|
cookielawinfo-checkbox-analytics | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics". |
cookielawinfo-checkbox-functional | 11 months | The cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional". |
cookielawinfo-checkbox-necessary | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary". |
cookielawinfo-checkbox-others | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other. |
cookielawinfo-checkbox-performance | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance". |
viewed_cookie_policy | 11 months | The cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data. |