Connect with us

Add. technika spolujazdca

Domov Diskusné Fóra Kaviareň Add. technika spolujazdca

Zobrazuje sa 14 príspevkov - 1 až 14 (z celkového počtu 14 )
  • Autor
    Lucija
    Účastník (Participant)

Milan 3232 ma inšpiroval k otázke, s ktorou potrebujem poradiť…So začiatkom novej sezóny som „nafasovala“ 😀 aj nového spolujazdca. Je tu maličký problém, ja som z tých pomenších (162 cm) a môj spolujazdec je o dosť vyšší (195cm), celkom rád by so mnou niekam vyrazil, ale ja si to po pravde viem len dosť ťažko predstaviť…predsa len chopper a on za mnou…Dá sa to vôbec, stretli ste sa s tým? Budú nejaké problémy s udržaním rovnováhy napr. v zákrutách??? 😕 Mám z toho celkom strach…Odhliadnuc od toho, že to bude asi dosť „zaujímavo“ 😁 vyzerať…!

Vidicon
    Účastník (Participant)

viezol som svagra a aj kamarata, co maju o nejakych tych par kilo aj centi naviac. Musis mu zakazat akekolvek mrvenie na sedadle, obzvlast pri malych rychlostiach. A nech ti nenakukuje stale ponad jedno rameno, inak ta to bude tahat do strany, co je neprijemne. Aj v naklonoch to bude tazsie, lebo sa lahsie naklopite. A musi sa naklanat do tej istej strany ako ty, inak budes mat problem to vytocit. Nie je to nic moc viest tazsieho, ale ak ho dobre vycvicis, tak si zvyknete. Ak je to ten spravny pre teba, tak si po case kupi motorku aj on 😁

Jura
    Účastník (Participant)

… a okrem toho čo na písal vidicon môžeš ešte očakávať určitú „zotrvačnosť“ pri náklonoch… ale dá sa nato naučiť a po určitom čase už budeš jazdiť normálne bez akýchkoľvek probémov 😛

Lucija
    Účastník (Participant)

Noo ono z váhou tam nie je žiadny problém, to sa nebojím 🙂 len tá výška…

milan3232
    Účastník (Participant)

Hehe, to som zazil. Priprav sa, ze budes mat stale pocit, ze mas predne koleso stale vo vzduchu.

Vozim svoju manzelku (51 kg), ale ked som viezol do Ciech Hergiho, ktory ma viac kg (80 a viac), mal som od zaciatku pocit, ze idem po zadnom.

Ked mu vsak vysvetlis, co a ako – nemas problem. Iba treba zo zaciatku opatrne. A ked budete stat na semaforoch, nech ma stale nohy hore. Inak ti bude „krivit“ rovnovahu. Ked sa uz raz rozbehnes, nebudes mat problem s rovnovahou. Ako pisal Vidi – najhorsie je to s pomalymi rychlostami = krokovymi. Tam sa s nim dohodni, ze keby daco, nech da nohy na zem a pomoze ti ju podrzat.

Vyska nie je problem – akurat bude mat na prilbe viacej musiek ;o). Coper nie je SS.

Vela prijemnyh km.

Milan

Lucija
    Účastník (Participant)

Tak ďakujem za rady a dúfam, že to ustojím… 🙂 Keď niekde uvidíte smiešne vyzerajúcu moto-dvojku, tak sme to my. 😀

Vidicon
    Účastník (Participant)

smiesne vyzera skor dvojka, kde je to naopak, t.j. chalan o hlavu nizsi od baby 😁

eXeBaT
    Účastník (Participant)

Lucija

Nemaj z toho strach, želám milión km bez nehody 😉

Lucija
    Účastník (Participant)

Vidicon: no ono 30 cm navyše vyzerá smiešte tak ako tak… 😀 ale hádam to zvládneme…

eXeBaT: ďakujem 😉, hádam sa niekde na cestách stretneme…

papaya
    Účastník (Participant)

Lucija mysli na to ze na motorke aj v … ste jedno telo a pojde to zlahkostou 😁 Sem Tam toho svojho „zbijaca na orechy“ popros aby sklonil hlavu ked pojdete tunelom 🤣)) 😀

Lucija
    Účastník (Participant)

papaya: 😀 😀 😀 pokúsim sa…

Celkom ste ma ukľudnili, možno to nakoniec bude celkom fajn. 🙂

marlowe
    Účastník (Participant)

Noo ja si neviem predstaviť že by so mal mať frajerku čo ma vozí. A zvlášť na chopper. 😉

raptor
    Účastník (Participant)

papaja co mas proti vysokym?? dones si samlik, postav sa nan a povedz mi to z oci do oci kua 😁

mna uz nic neprekvapi, viezol som podgurazeneho kamarata kt. robil presne to co nemal a len na jednej krizovatke dokopca sme mali vaznejsie problemy ale nepolozil som to…

marlowe nebud sexista… ale v posteli by si si rad vyskusal byt vaznom a mat nad sebou nejaku dominu cooooo :75:

Jozefko
    Účastník (Participant)

Neboj !! hlavu hore a smelo do toho … sama zistis ze to nieje nic taske !! Len si ho dobre vyvcvic 😉 😉 😉

Zobrazuje sa 14 príspevkov - 1 až 14 (z celkového počtu 14 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.
Advertisement

Partneri