Domov › Diskusné Fóra › Kaviareň › Ako sta stat gangsta – rychlo a efektivne
Pre tych co na zimu odstavia masiny a budu mat vela volneho casu prinasam jednoduchy navod ako sa rychlo a hlavne efektivne stat gangsta
raptor ty sa poriadne nudíš 😀 😀 😀
dusik nie, nie, raptor len chce, aby sme boli rovnako cool ako on 😈
Motofoko jú dont andrstend wot ajem trajing tu sej jú bičiz?
tis is ízy gájd hav to bí an hévy madafaka gangsta
Yea, nigga, lúúk, wau, šit, wot e bYč, faká, yeah, jú foko, yea. 😁 😁 😁 😁
No mám dosť… 😁
Motofoko áj andasténd wot jú wont tu sej end áj wont tu bí e kúl gensta lajk jú faka …
Ja nimnoška gavarju pa rusky, ja nemogu byť ganksterom? 😎
Heavy nebuď smutný, aj náš čas príde a otom im to ukážeme – gangstrom. Ozaj a vieš čo je "nič"? predsa fľaša slivovice pre dvoch slovákov.
Haj nigga ajam hef to verigud féling fru the ríding. Toľko som sa dávno nenasmial. Raptor nuď sa ďalej si kúl faka.
Heavy a vieš čo je najväčší prúser? Keď hltač mečov na vystúpení hodí šabľu.
Mayor – to je prúser, hlavne ak ju hodí do publika… 😁
Raššn gangstaz ár sou púr sou šity
d bigest rašn gangsta is smáler gangsta es smólr emrikan gangsta from tesko
fak jú ól bičiz, ajm gonna lisn d bigest hit of alla pugačeva "milion allych roz"
scho si thy sphravil phre shlovenskhy hip-hop 🙄
raptor – vrátim sa k slovu "stat" v názve témy – malo tam byť : stať, stáť, štát,sťať, alebo šťať? 😀
PS: Jazýčkové okienko… 😁
Heavy pokiaľ tam nebudeme sedieť my, tak si myslím, že až taký prúser to nie je.
Mayor – ale niéééé, budeme "vrhať" 😁
Cookie | Dĺžka trvania | Popis |
---|---|---|
cookielawinfo-checkbox-analytics | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics". |
cookielawinfo-checkbox-functional | 11 months | The cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional". |
cookielawinfo-checkbox-necessary | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary". |
cookielawinfo-checkbox-others | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other. |
cookielawinfo-checkbox-performance | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance". |
viewed_cookie_policy | 11 months | The cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data. |