Ako to je so ZP pre moto?
Domov › Diskusné Fóra › Motoporadňa › Ako to je so ZP pre moto?
- This topic has 8 odpovedí, 7 hlasov, and was last updated pred 17 years, 10 months by psik.
-
AutorPríspevky
-
26. februára 2007 o 8:55 #71745dixiÚčastník (Participant)
Chcem sa vas vsetkych spytat ako mate poistene moto?Ja mam lehotne,t.j.vyplatim len pocas sezony v case ked budem jazdit od – do.Zvisnu cast roka mimo sezony nemam prihlasenu.Zmluva skonci a na dalsiu sezonu urobim novu lehotnu zmluvu od – do.Ako ste natom vy?
26. februára 2007 o 15:34 #71746TonicÚčastník (Participant)platim celorocne… cca 2400
aku mas masinu a kolko ta to takto stoji?
26. februára 2007 o 20:34 #71747MacoLMÚčastník (Participant)pokial nie je poistena musi byt docasne vyradena z evidencie nie? ja mam nizku poistku a nestoji mi to za vybavovanie hlavne ked nebyvam v mieste trvaleho bydliska
26. februára 2007 o 22:00 #71748motokocurÚčastník (Participant)neviem aký je to cenový rozdiel ale mám to na háku,pre pár halierov aby som sa nevozil ako moji známi,volám ich nejdete sa voziť?A oni nie lebo nemáme poistku a ja im nato no aký ste vy k***ti,pekne je a voziť sa nemožete takže to znamená že ja platím poistku celoročne 2145 Sk a mám superšport 998ccm
27. februára 2007 o 5:24 #71749psikÚčastník (Participant)Po prečítaní väčšiny príspevkov na motoserveroch mám pocit, že sme tu samí motofanatici, a zrazu natrafím (nie prvý krát) na tému ako si na pol roka odhlásiť motorku 🙄 . Kua, šak moja nikdy nestojí v garáži bez prebehnutia sa, dlhšie ako dva týždne. Veď dlhšie by to ani nevydržala. Už po tých dvoch týždňoch nečinnosti, tam nervózne hundre, podupkáva si a hrabká predným kolesom… 🙂
27. februára 2007 o 6:17 #71750eXeBaTÚčastník (Participant)havko, predné koliesko predsa nehrabká 😁
27. februára 2007 o 8:32 #71751dixiÚčastník (Participant)mal som aj ja celorocne zp par rokov,ale aj po zaratani bonusov za bezskodovy priebeh som zistil ze platim rok co rok viac a viac.dostal som tip na taketo zp,zavolal som agenta poistovne a nebol problem urobit takuto zmluvu.nechcem vyradovat z evidencie skrz pretrvavajucu byrokraciu,poplatky a problemi s tym spojene.mam 400vku a platil som cca 1800sk,za lehotne zp tu 1000sk usetrim.niesom skrob a nelutujem vrazit bubaky do moto,ale ak ma poistovna nam uhradit skodu tak je z toho obrovsky problem a ked tak vyplatia co najmenej aj to po dlhych tahaniach.tak kde su nase peniaze za obdobie ked nejazdime,ale platime?donieslo sa mi do usi nieco o tom ze sa maju preverovat zp a prisnejsie trestat zp.ak mam k tomu odlozene predchadzajuce zmluvi a vyplatene ustrizky,som neplatic podla nich?
27. februára 2007 o 9:28 #71752MartineRÚčastník (Participant)dixi, tiez mam lehotne poistne vzdy do konca klaendarneho roku, no vzdy to koncom decembra dam aj tak poistit … poistovne davaju vzdy ku koncu roka „akcie“, inak povedane riaditelske a ine zlavy a ked sa poistis a preratas to, tak ti vyjde ze ta to vychadza stale lacnejsie, nec ked ma 3 mesiace stat v garazi nepoistena, btw ako pise MacoLM, vozidlo nepoistene by malo byt docasne odhlasene (co stoji nakolkoch asi 500 Sk), pokial tak neurobis, moze ta stihat okresny urad, obvod dopravy a spojov …
predpokladam, ze to mas poistene v Komunalnej, tak tam radsej skus brnknut nech ti spravia cenu, no keby si tak spravil pred koncom roka, vyslo by ta to urcite lacnejsie.
tot vsjo…27. februára 2007 o 9:47 #71753psikÚčastník (Participant)eXeBaT Moja VTX-ka áno! ☹️
-
AutorPríspevky
- Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.