Andoo a blueeyes sú v nemocnici
Domov › Diskusné Fóra › Nehody › Andoo a blueeyes sú v nemocnici
- Toto téma obsahuje 115 odpovedí, 45 hlasov, a bola naposledny upravená pred 19 rokmi, 7 mesiacmi od
cbr900.
-
AutorPríspevky
-
2. septembra 2006 o 19:57 #68728
evicka
Účastník (Participant)🙂 😉 boli sme pozrieť Modroočko všetkých pozdravuje, boli tam aj jej rodičia sú perfektní, Modroočko sa už dostala do normálu ospravedlňuje sa všetkým , čo boli za ňou, ale nepamätá si kto v Nových Zámkoch 🙂 🙂 prečíta si to potom na exebate Anďo pozdravila som ju a vybozkávala za Teba 😘 😘 😘 je v pohode a teší sa domov,ale ešte ju čakajú všetky vyšetrenia ,hádam dopadnú dobre 🙂 🙂 budeme jej držať palce
2. septembra 2006 o 21:55 #68729andoo
Účastník (Participant)som velmi rad ze jej je uz lepsie.. dufam ze sa rychlo da dokopy a podnikneme volaku exebatovicu 😉
evicka dakujem aj tebe za to vybozkavanie.. 😁 😘4. septembra 2006 o 4:53 #68730Cendina
Účastník (Participant)super….. gratuluju k rychlému uzdravování…… a také posílám pusu na čelíčko
8. septembra 2006 o 13:46 #68731andoo
Účastník (Participant)tak a modroocko je uz doma 😉
8. septembra 2006 o 13:48 #68732eXeBaT
Účastník (Participant)andoo
Pozdravujem ju 🙂
8. septembra 2006 o 22:55 #68733Vierka
Účastník (Participant)Moje zlate Modroocko je uz doma?? So Sanim stastni a pozdravujeme ju, nech sa nam rychlo uzdravi!!
9. septembra 2006 o 9:24 #68734kuky
Účastník (Participant)konecne modroocko pustili… 🙂 Potesilo to mna aj Pitbilku….Modroocko drz sa,teraz to uz pojde rychlo…. 😉 😉 😉
9. septembra 2006 o 19:10 #68735cbr900
Účastník (Participant)Ahoj BlueEyes 😉 …budem písať aj za Pumu …takže veríme, že sa čoskoro ku nám pridáš a budeš si s nami písať 😉 … neboj, zvládneš to, zvládla si to doteraz (najhoršie už máš za sebou) a ak bude na p….u (to sa to vypípa) 😁 😀 , tak sme tu my hovada 😀 …tešíme sa na teba… 😉
9. septembra 2006 o 22:38 #68736andoo
Účastník (Participant)cbr900 to p….u malo byt ze „a ak bude na pumu“ ? 😁
25. septembra 2006 o 16:01 #68737blueeyes
Účastník (Participant)takze citat ete viem aZ TERAZ SOM TO PRECITALA 😁 VSETKYM VAM VELMI PEKNE DAKUJEM ZA VSETKO MENOVáITE SOM TU ASI DO ZAJTRA KEBYZE Menujem kazdeho komu dakujem,ale naozaj ste mi pomohli.aj sms plne optimizmu a pekne povzbudzujuce mi chodili ked som to potrebovala.este raz vam vsetkym dakujem.
PS:zla zelina nevyhynie tak mi je uz fajn a ved mam tvrdu gebulu 😁25. septembra 2006 o 16:44 #68738cbr900
Účastník (Participant)andoo nevyslov meno Božie nadarmo 😁 !! nie !! to bolo na p**u 🤐 😁
-
AutorPríspevky
- Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.
Súboj o korunu mesta: Yamaha NMAX 125 Techmax vs. Honda PCX 125
Orientačná rally otvorí motosezónu v Banskobystrickom kraji
TEST Zontes 703 Frontier: Trojvalcové prekvapenie, ktoré mení pravidlá hry
Lukáš Pešek: „Jazdite tak, aby ste sa vždy vrátili domov.“ Bývalý jazdec MotoGP dnes učí ostatných, ako na to
TEST CFMOTO 1000 MTX: Čínsky liter, ktorý prepisuje pravidlá hry
TEST Honda Goldwing 50th Anniversary: Polstoročie na vrchole potravinového reťazca
Kawasaki sa vracia do Banskej Bystrice
TEST Moto Morini Alltrhike 450: Adriano Celentano s pasom z Hongkongu?
Ducati Superleggera V4 Centenario: 247 koní, 173 kilogramov, nula kompromisov
TEST BMW R 12 S: Oranžová revolúcia s chuťou benzínu a tradície
TEST CFMOTO 1000 MTX: Čínsky liter, ktorý prepisuje pravidlá hry
Ducati Superleggera V4 Centenario: 247 koní, 173 kilogramov, nula kompromisov
Lukáš Pešek: „Jazdite tak, aby ste sa vždy vrátili domov.“ Bývalý jazdec MotoGP dnes učí ostatných, ako na to
TEST Moto Morini Alltrhike 450: Adriano Celentano s pasom z Hongkongu?
TEST Honda Goldwing 50th Anniversary: Polstoročie na vrchole potravinového reťazca
Kawasaki sa vracia do Banskej Bystrice
TEST Zontes 703 Frontier: Trojvalcové prekvapenie, ktoré mení pravidlá hry
Orientačná rally otvorí motosezónu v Banskobystrickom kraji