Domov › Diskusné Fóra › Kaviareň › Blahozelanie
Vsetko najlepsie prajem 😉
Pripájam sa a želám všetko najlepšie 😉
pitbulka … ja ti prajem len veľa veľa veľa dobrého sexu 😁 … lebo keď ho máš kvalitný, tak máš všetko, hlavne úsmev na tvári a s tým prekonáš aj nemožné 😉
kuky … keby dačo, rád ti pomôžeme 😀
Aj ja želám všetko naj naj naj 😉
Pitbulka , cicka všetko naj, naj, hlavne veľmi kvalitné a čo najčastejšie 😈
Jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaj vy masky nepodarené 😀
Šeckým Vám z celého psieho srdca ďakujem 😉 a sľubujem, že napriek vysokému veku ostanem Hovadom 🙂
Amazonka: myslela si pivo? 😁 😇
😇 Dostal som sa sem neskoro.Mrzí ma to, ale vraví sa že nikdy nie je neskoro. 🙄 😀 Tak : Všetko najlepšie mnoho ZDRAVIA šťastia, lásky, porozumenia, peňazí a iných životných oplzlostí prajú GIPSYRODICIA 😇 Milka a Miro 😇
Hehe 😘 😘 😘
pitbulka pripájam sa ku gratulacii a želam Ti všetko len to naj naj k tej 20ke 🙂 🙂
Ivka všetko naj….. 😘
Co mate vsetci s tym aby som ja posluchal 😟 😟 😟 😟 😁
kuky -Ty sa nestaraj – Ty len poslúchaj a nepýtaj sa prečo… 😁 😁 😁 😁 😈
kuky to je tajná šifra ktorú pochopí každý okrem toho kto má poslúchať tak sa neokúňaj a poslúchaj…a pitbulka všetko naj 😁 😘
Pitbulka, ja som zmeškala takúto hooovadskú udalosť? 😕 Ale aj keď neskoro, tak predsa: veľa lásky, šťastných hovadských kilometrov s kukym, veľa alkoholu a hovadských akcií s nami – Hovadami. 😘 😀
Kuki, aby Ti nebolo ľúto, tak ja želám Tebe pri príležitosti … všetko najlepšie, zdravíčko, pohodu, paqpuče a jahody.
Cookie | Dĺžka trvania | Popis |
---|---|---|
cookielawinfo-checkbox-analytics | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics". |
cookielawinfo-checkbox-functional | 11 months | The cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional". |
cookielawinfo-checkbox-necessary | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary". |
cookielawinfo-checkbox-others | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other. |
cookielawinfo-checkbox-performance | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance". |
viewed_cookie_policy | 11 months | The cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data. |