CHORVÁTSKO 2008
- This topic has 97 odpovedí, 11 hlasov, and was last updated pred 16 years, 6 months by .
- Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.
Domov › Diskusné Fóra › Zrazy a akcie › CHORVÁTSKO 2008
Pánska jazda, alebo berete aj svoje ženy?
herky … každý podľa chuti….. 😁 😁 😁
Ja moju berem, bo mi mi hlavu odtrhla. 😶
Predbežne by som sa aj ja prihlásil, ak by ste ma zobrali. Celkom sa mi páči plán. Dúfam, že dovtedy už bude mašina na papieroch.
tikac no pôvodne som chcel cestovať celé leto a nerobiť ,ale mal som teraz velke nečakane výdaje a budem musieť aj pracovať,takže rano som písal Spigawovi že rumunsko tento rok nejdem ,musim ešte raz v juli so starou do chorvatska na 2 tyždne a to by som do jesene finančne nerozchodil,a toto je jazda čisto čoprikov po normalnych asfaltovych cestách ,Zberáš sa aj ty?
No ludia,ak sa mi podari,tak predbezne idem aj ja…
bubo mam dotaz,vybavis dovtedy toho chlapa co by mi pozrel masinu dovtedy?
mathew : To je dobrá správa, že ideš. Jasné, že vybavím. Daj vedieť, kedy bude dispozícii mašina a vybavíme.
bubo este neviem presne,dam ti vediet na zaciatku maja co a ako a naisto upresnim ci idem alebo nie.
Bubo Tak ako to vyzerá? za mesiac pofrčíme ,nie? 🙂 🙂 👋
cazzo ja určite idem aj s Bubou. Ostatným v tejto diskusii som poslal SS, ale odpísal iba Mathew, že ešte nevie a na isto to dá vedieť o týždeň.
Monty spomínal si, že ešte niekto by mal ísť s ním, ale mohol by sa vyňadriť.
Možno ešte pôjde kamoš Rudo zo Zvolena
Mali by sme sa pred tým ešte všetci stretnúť (najlepšie na nejakom zraze), svorne sa ožrať a dohodnúť podrobnosti.
Bubo v Leviciach? alebo niekde inde?
Banda jedna!ma serete.jak by som siel ale aj mam skusky!kua monty toto mi nerobte!
doctor ja osobne nemám problem to odložiť o 1 alebo 2 týždne
Ja som zase vybavil prázdniny pre deti u známych od toho šiesteho… Tak ja len od 6.6. do 15.6. môžem.
Cookie | Dĺžka trvania | Popis |
---|---|---|
cookielawinfo-checkbox-analytics | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics". |
cookielawinfo-checkbox-functional | 11 months | The cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional". |
cookielawinfo-checkbox-necessary | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary". |
cookielawinfo-checkbox-others | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other. |
cookielawinfo-checkbox-performance | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance". |
viewed_cookie_policy | 11 months | The cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data. |