CZ 175
Domov › Diskusné Fóra › Motoporadňa › CZ 175
- This topic has 14 odpovedí, 5 hlasov, and was last updated pred 15 years, 10 months by kuzelinko.
-
AutorPríspevky
-
10. februára 2009 o 15:19 #81413kuzelinkoÚčastník (Participant)
Prosim poradte: je CZ 175, je tam chyba dobijania, a ze vraj raz taha lepsie a raz slabsie. V com to moze byt? to ze jej treba vybrus tak to je samozrejme ale z motorkou co potrebuje baterku skusenosti nemam…
10. februára 2009 o 15:19 #81414kuzelinkoÚčastník (Participant)"s motorkou"
10. februára 2009 o 15:47 #81415cazzoÚčastník (Participant)kuzelinko česi predávaju zapalovanie VAPE,je to tranzistor a máš svätý pokoj pokial chceš do tej mašiny investovať.Inak som čítal cestopis chlápka čo ho má a aj čz 175 a vybehol si výlet na Grossglockner,mal menšie problemy s dobíjaním aj tak ,ale nakoniec našiel chybu volajaka slabo dotiahnutá skrutka na kostre a potom už fachala
10. februára 2009 o 15:52 #8141610. februára 2009 o 16:03 #81417kuzelinkoÚčastník (Participant)cazzo vdaka ale ja to potrebujem pre jedneho kamosa… mlady chalan a asi sa bude prerabat na teren a uz teraz je dost v planom stave…
11. februára 2009 o 9:41 #81418misiÚčastník (Participant)Možno su zlomene kable na rotore, možno celý rotor je zoskratovaný, možno regler je v pi… Ja by som odporučil ist za elektro majstrom nech ti zmeria obvody a určite chybu najte.
11. februára 2009 o 9:44 #81419misiÚčastník (Participant)Sorry najde
11. februára 2009 o 10:57 #81420kuzelinkoÚčastník (Participant)To preto raz ide raz ne bo nedava furt rovnako iskru. asi najlepsie tam bude dat zapalovanie z pekača a je po probleme si myslim aspon ja osobne. Co vy na to? co sa viac oplati?
11. februára 2009 o 11:09 #81421MartineRÚčastník (Participant)kuzelinko standardny problem starych "ciz". zmeraj si napatie medzi vinutim a kostrou. ja som to na svojej vyriesil nahradou reglera jednym rele a zenerovou diodou. tiez reglery odchadzali jeden za druhym …
CZ do terenu? tak to mam nastastie uz za sebou a ak chalankovi mozem poradit, nech sa na to vykasle. skoda penazi za drapaky. CZ 175 je moc slaba a moc tazka do terenu. ale ak na to chce prist sam, prajem mu prijemnu zabavu …11. februára 2009 o 11:36 #81422kuzelinkoÚčastník (Participant)MartineR preco by CZ nemohla do terenu? ved ked moze GS 😁 ale ne jasne ze na ostru trat to nebude ale tak po luke a polnej ceste… samozrejme ze na sukromnom oplotenom pozemku! , vies ja som zastancom teorie ze ak ti rovno tatko kupi krosku tak to nieje boh vie co. Motorkarstvo je aj o spinavych rukach a ne len o bolestivom zapästi od plynu… tym samozrejme nechcem nikoho urazat. ale poznam par koko*** co im ocko kupil masinu a jaky su oni sraci. A kopu veselych prihod ziskas pri svojej prvej motorke. Vid tuto raptor 😁 (a naucis sa kopec novych nadavok a ziskas par chorôb o ktorych si doposial ani nepocul, ktore vznikaju zo stresu a zo zadrziavania hnevu). A pocuvaj ako zapojis to rele a zenerku? mas schemu ? som sice elektrikar ale uz som dako mimo. Vdaka
11. februára 2009 o 11:52 #81423MartineRÚčastník (Participant)kuzelinko aj ja som zacinal na cizach a jawach, takze presne viem o com hovoris. alebo si myslis, ze mi tatino, alebo niekto iny kupil len tak k narodeninam GS? 😕 rele zapojis tak, ze na cievku das cez zenerku kable od vinutia tak, aby ti cievka spinala nieco cez 6V. na spinane kontakty potom pripojis baterku. kostra spolocna.
11. februára 2009 o 12:03 #81424kuzelinkoÚčastník (Participant)MartineR mal som sa ja v skole lepsie ucit 😕 dako v poslednom case neviem pochopit niektore veci ale dufam ze sa to casom zlepsi. A mozno tam pojde iny motor… ale vdaka. Mam dovod si mysliet ze ti tatko kupil GS? Vidis ja som si k narodeninam(20) kupil KTM a som rad ze to tak je. (este k tym drapakom… na jawe 90 som nahodil funglovku drapak a pri prvom zhupnuti ked zadok isiel na doraz sa mi zasekol blatnik no kociek 😉 [linka] preto je koniec ohnuty von )
11. februára 2009 o 19:20 #81425MacoLMÚčastník (Participant)Nahodou CZ do terenu nie je zla.hlavne ked nemas na ine:) a aspon sa nauci a ked to omplati o zem aspon nenarobi vela skody. tie motory su nezmar. ja mam na svojej magneto z pioniera.takze ziadna baterka a problem s dobijanim:)
ale pravda je ze je dost tazka a nemotorna.ale myslim chalan bude mat aj tak znej radost:)12. februára 2009 o 6:29 #81426MartineRÚčastník (Participant)MacoLM nezmar? potom ja som asi kazisvet, z bozi vule kral. Cizu som kupil na jesen v relativne slusnom stave. chytala na 2., max 3. kopnutie, relativne slusne tahala, no po zime 2007/2008, ktoru si odsluzila na drapakoch v snehu a blate sa motor porucal a nakomplet sa rozsypal piest …
tak teda neviem … 😈12. februára 2009 o 13:25 #81427kuzelinkoÚčastník (Participant)MartineR asi to bude tvojim osobnym carom…. 😕 a chlapec musi este na CZ kus rast lebo ze vraj ma 33kg takze budem musiet zhanat nieco mensie. najradsej by som jawu 90 … ale tamtu 175ku asi jedneho dna kupim sebe.
MartineR nezmar neznamena ze sa nerozj*** ale to ze ju "lahko a rychlo" opravis aj doma na kolene, -
AutorPríspevky
- Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.