Domov › Diskusné Fóra › Kaviareň › Dračuľa 25 ročná korčuľa
Draciatko aj ja ti prajem vela zdravia stastia a mnoho mnoho kilacov.
vsetko krasne lienka k narodkam ..
ps:raptor teda ty si iny macher skladatel je to bohove 🙂
Luk a kamizola ale myslivec to není jasný pane.Je to Dračiatko naše.
Dračiatko milé ja ti prajem ba želám až len toľko,nech si žiješ tak ako je ti najlepšie,vyplň si každý deň krásou a šťastím.
CMUK
Šmochtík a môj Anjelik
aj ja prajem, len všetko naj 😉
Len to najlepšie, len to najkrajšie, ďalšie roky plné lásky a radosti ti zo srdca želám 😉 😘 😘
Tak všetko všetko všetko naj nech ťa po celý život sprevádza moje milované Dračiatko !!! cmuuuuuuuuuk 😉 😀
draciatko Aj ja sa pripájam. Všetko naj naj a k tomu veľa pohodových kilometrov. 🙂 🙂 🙂 .
Aj ja sa pripájam ku gratuláciám,a hlavne,aby to s tými vlasmi bolo jak Raptor píše 😎
aj odo mna vsetko najlepsie 🙂
tiez sa pripajam a zelam vela zdravia, lasky, super ludi okolo seba a stastnych kilometrov… 😘
Ďakujem detská ešte raz velmo pjekne 😁 😘
Dráčičiatko, prajem Ti len to najlepšie z najlepšieho, a hodne kilákov bez zádrheľov a šťastné návraty domov. 😘
tiez sa pripajam ku gratulacii…
vela stastnych kilackov…
vokol seba len svojich milackov…
lasku,stastie,pohody vela…
nech masina funguje ako strela🤣)
zrazy,chaty a dovolenky krasne…
a bez nehody to nech ti je jasne🙂
aj ja aj ja…!!! ježurka všetko najlepsie k narodeninkam hlavne vela zdravia a stastia..
neh sa ti postupne plnia vsetky motorkarske aj nemotorkarske sny a rozdavas
aj nadalej okolo kopec lasky.. buduci vikend sa na vas tesime , isto to oslavime
ako sa patri!! 😁 😘 😘 😘 😘 😘
Tak sa aj ja pripajam k tymto ludkom v GRATULATION 😉 a len tak dalej nech si v pohode aj v zivote ci na kolesach 😘
Cookie | Dĺžka trvania | Popis |
---|---|---|
cookielawinfo-checkbox-analytics | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics". |
cookielawinfo-checkbox-functional | 11 months | The cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional". |
cookielawinfo-checkbox-necessary | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary". |
cookielawinfo-checkbox-others | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other. |
cookielawinfo-checkbox-performance | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance". |
viewed_cookie_policy | 11 months | The cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data. |