Domov › Diskusné Fóra › Kaviareň › Dračuľa 25 ročná korčuľa
draciatko
Ja som bola pri svojej minuloročnej „25“ titulovaná:korytnačka, a stará rašpľa, ale najpriek tomu to bol môj najlepší a najúspešnejší rok doteraz vôbec.
Tebe prajem taký istý, ak nie lepší a hlavne zdravie, ostatné príde samo, alebo si to zariadiš.
ola olaaaaaaaaa.. tak tu mame zas niekoho o nieco starsieho 😁
tak neda mi inak ako zapriat vsetko dobre vela zdravia kilacov v klude a ako moja mila praje kazdemu tak aj pohlavnu sviezost co si bude aj keny pochvalovat 🤐 😀
tak vsio gut dracik 😉
a zaroven prajem aj gastanovi vsetko to iste kedze sa mi vidii ze to mate v jeden den 😉
Aj ja prajem vsetko naj a tak! Viac uz o par dni.. 😉
🙂 setko naj…
Aj sliver a Baabo sa pripajaju 🙂
hééééééépi bŕŕŕŕzdej tu júúúúúúúúúú….héééééééépi bŕŕŕŕŕzdej tu júúúúúúú 😁 ..vsetko naj naj naj 😉
draciatko vsetko naj a vela stastnych km 😁
Moje mile Dračiatko – Lenuška,nech sa Ti v živote splnia všetky sníčky. 😘
Aj ked oneskorene,ale predsa ti zo srdca zelam nech sa ti splnia vsetky sny a tuzby a vela km bez nehod. 😉 😘
Ahoj Draciatko, vsetko najlepsie aj odo mna, cmuk 😉 Tiez som pred chvilkou slavil stvrstorocie 🙂
NIKDY NIE JE NESKORO . . . ALEBO . . . LEPSIE NESKOR AKO NIKDY . . .
AJ JA SA TEDA PRIPAJAM K ZASTUPU GRATULANTOV A PRAJEM TI VSETKO NAJLEPSIE K TVOJIM NARODENINAM LEN STASNE KIKLOMETRE BEZ NEHODY A NECH TI DA PAN BOH ZDRAVIA STAT PENAZI A OSTATNE SI KUP VED TY NAJLEPSIE VIES CO POTREBUJES . . . 😘
Tesim sa na teba ked ta vystiskam a poprejem osobne
🙄 😁 tešam sa
draciatko
vsetko dobre ti praje i zverina
nech sa ti dari nech ti hviezdy svietia vela krasnych kilometroch a bespecnych
tym viac vela zdravia a stastia…
nech sa ti splnia vsetky pekne sny ktore si bues zelat.. 😁
Všetko najlepšie, 1 000 000 000 000 000 km s úsmevom na tvári a bez nehody, nech sa ti slpnia všetky túžby, sny a dúfania. Prajem úprimne zo tvrdého enduráckeho srdca, buch buch, buch buch.
VAč-bohur
Jamha4Ever
Cookie | Dĺžka trvania | Popis |
---|---|---|
cookielawinfo-checkbox-analytics | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics". |
cookielawinfo-checkbox-functional | 11 months | The cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional". |
cookielawinfo-checkbox-necessary | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary". |
cookielawinfo-checkbox-others | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other. |
cookielawinfo-checkbox-performance | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance". |
viewed_cookie_policy | 11 months | The cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data. |