Connect with us

Držiak ŠPZ

Domov Diskusné Fóra Motoporadňa Držiak ŠPZ

Zobrazuje sa 6 príspevkov - 1 až 6 (z celkového počtu 6 )
  • Autor
    pa4k
    Účastník (Participant)

Caute…neviete mi pomoct, ze kde by som vedel v SR zohnat tuningovy držiak ŠPZky, ten povodny sa mi zda privelky na mojej 600 RRke a chcel by som tam nieco mensie..aby bolo co najviac vidiet zadnu 180 ku 😁

andoo
    Účastník (Participant)

ved ho skrat popripade vylaminuj.

iano
    Účastník (Participant)

no joo presne..aj ja som to tak uz videl…poopilovane a bolo 🙂

andoo
    Účastník (Participant)

ked sa stym poriadne pohras a neodflaknes to tak to bude vyzerat ako seriovo..

cbr900
    Účastník (Participant)

Zdravím Ťa…máš problém s ŠPZ ?? Ja som to vyriešil tak, že zo zadu na držiaku (malom) ŠPZ sú otvory na šróby (skrutky). Mal som 2cm široký hliníkový plec, vyvŕtal otvory na uchytenie držiaku ŠPZ a pri konci som ho ohol (samozrejme tak,aby značka nebola čitateľná 🤐 ), vyvŕtal ďalšie dva otvory na uchytenie o podsedlovku a bolo…netrápil som sa s tým…k tomu som do plechu vyvŕtal ešte jednu dieru, ktorou mi prechádza ďalší plech (vyzerá to ako „Ježišov“ krížik) a ten mi drží smerovky….zo zadu vôbec nič nevidno…len malú ŠPZku a smerovky….

mamaloosa
    Účastník (Participant)

Ja som spravil to iste ako cbr900 a som spokojny, ten seriovy humac je prec! stacilo poohybat kusok hlinikoveho plechu a navrtat v mojom pripade 4 diery, streknut ciernym sprejom a nasrobovat. Cele mi to zabralo 2 hodky, takze asi tak…

Zobrazuje sa 6 príspevkov - 1 až 6 (z celkového počtu 6 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.
Advertisement

Partneri