Držiak ŠPZ
Domov › Diskusné Fóra › Motoporadňa › Držiak ŠPZ
- Toto téma obsahuje 5 odpovedí, 5 hlasov, a bola naposledny upravená pred 20 rokmi, 2 mesiacmi od
mamaloosa.
-
AutorPríspevky
-
17. júla 2006 o 7:33 #67973
pa4k
Účastník (Participant)Caute…neviete mi pomoct, ze kde by som vedel v SR zohnat tuningovy držiak ŠPZky, ten povodny sa mi zda privelky na mojej 600 RRke a chcel by som tam nieco mensie..aby bolo co najviac vidiet zadnu 180 ku 😁
17. júla 2006 o 10:26 #67974andoo
Účastník (Participant)ved ho skrat popripade vylaminuj.
17. júla 2006 o 18:34 #67975iano
Účastník (Participant)no joo presne..aj ja som to tak uz videl…poopilovane a bolo 🙂
17. júla 2006 o 19:01 #67976andoo
Účastník (Participant)ked sa stym poriadne pohras a neodflaknes to tak to bude vyzerat ako seriovo..
17. júla 2006 o 22:51 #67977cbr900
Účastník (Participant)Zdravím Ťa…máš problém s ŠPZ ?? Ja som to vyriešil tak, že zo zadu na držiaku (malom) ŠPZ sú otvory na šróby (skrutky). Mal som 2cm široký hliníkový plec, vyvŕtal otvory na uchytenie držiaku ŠPZ a pri konci som ho ohol (samozrejme tak,aby značka nebola čitateľná 🤐 ), vyvŕtal ďalšie dva otvory na uchytenie o podsedlovku a bolo…netrápil som sa s tým…k tomu som do plechu vyvŕtal ešte jednu dieru, ktorou mi prechádza ďalší plech (vyzerá to ako „Ježišov“ krížik) a ten mi drží smerovky….zo zadu vôbec nič nevidno…len malú ŠPZku a smerovky….
18. júla 2006 o 13:03 #67978mamaloosa
Účastník (Participant)Ja som spravil to iste ako cbr900 a som spokojny, ten seriovy humac je prec! stacilo poohybat kusok hlinikoveho plechu a navrtat v mojom pripade 4 diery, streknut ciernym sprejom a nasrobovat. Cele mi to zabralo 2 hodky, takze asi tak…
-
AutorPríspevky
- Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.
AGV Pista GP R3: Nová vlajková loď znižuje riziko otrasu mozgu až šesťnásobne
Servisný test a spomienka: Oplatí sa vzkriesiť 10-ročnú Vespu GTS 300 z dedičstva?
Ducati Desmo450 SM: Prvý ostrý súpermotard z Borgo Panigale
Kawasaki Ninja H2 (2027): Legenda s kompresorom sa vracia v plnej sile
ZXMoto V5 Superbike (2028): Fakty a fámy o čínskom päťvalci
Oficiálne odhalenie v Ladakhu: Royal Enfield ukázal v Himalájach nový Himalayan 750!
Klenot pre vyvolených: Aston Martin a Brough Superior predstavujú prvé cestné umelecké dielo AMB 002 Roadster
TEST Voge 900 DSX: Plná poľná s nemeckým srdcom a pohľadom z automotívu
Návrat k legendárnym koreňom: KTM oficiálne predstavuje 690 RALLY!
TEST Kawasaki KLE 500: Návrat legendárnej päťstovky v dvoch verziách
TEST Zontes 703T: Čínsky trojvalcový nezmar v kategórii športovej turistiky
TEST Aprilia SR GT 400: Talianska odpoveď na mestské adventúry
TEST Voge 900 DSX: Plná poľná s nemeckým srdcom a pohľadom z automotívu
TEST Kawasaki KLE 500: Návrat legendárnej päťstovky v dvoch verziách
Klenot pre vyvolených: Aston Martin a Brough Superior predstavujú prvé cestné umelecké dielo AMB 002 Roadster
Ako dostať z motorky maximum? Rozhoduje i to, čo tankujete
Oficiálne odhalenie v Ladakhu: Royal Enfield ukázal v Himalájach nový Himalayan 750!
ZXMoto V5 Superbike (2028): Fakty a fámy o čínskom päťvalci
Ducati Desmo450 SM: Prvý ostrý súpermotard z Borgo Panigale