Farbenie plastov…
Domov › Diskusné Fóra › Motoporadňa › Farbenie plastov…
- Toto téma obsahuje 2 odpovede, 2 hlasy, a bola naposledny upravená pred 21 rokmi, 3 mesiacmi od
parrr.
-
AutorPríspevky
-
28. marca 2005 o 17:01 #64122
parrr
Účastník (Participant)viete mi niekto poradit,cim alebo ako mam nafarbit plasty??? mam crossku a chcem si ju trosku zveladit 🙂 ako nejde o to,aby bola ta farba neposkoditelna,co urcite nie je mozne,ale nieco co bude dobre drzat… neviem ci sprej ci farbu,ci co…poradte prosiim…
30. marca 2005 o 17:29 #64123eXeBaT
Účastník (Participant)parrr
A čo takto polepy? Zájdi do nejakej reklamnej agentúry, ktorá sa živí výrobou reklám zo samolepiacich fólií, kúp za pár korún zvyšky – odrezky … a problém máš vyriešený. Z fólie si môžeš vystrihnúť čo ťa len napadne, zatiaľ čo keby si chcel nejaký zaujímavý tvar, alebo číslo striekať, musel by si si pripraviť šablónu. Dokonca môžeš naraziť aj na reflexné fólie.
Myslím, že procedúra ako plnič, farba a lak by ťa nemusela výjsť lacno a hlavne nebola by nadlho, keďže ide o cross 😉
Striekať to obyčajným sprayom na holý plast je iba dočasné riešenie, pokiaľ ten plast nezohneš … farba odskočí.
30. marca 2005 o 20:54 #64124parrr
Účastník (Participant)to s tou farbou mi bolo uz dopredu jasne…dik za radu strasne si mi pomohol,skusim to v nejakej agenture,alebo nejake folie je hadam dostat kupit aj normalne…uvazoval som nad tym… vazne dik…
-
AutorPríspevky
- Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.
TEST Ducati Monster Plus (6. generácia): Nečakané rande s naháčom, ktorý vám okamžite ukradne srdce
DUEL (2026): Honda PCX 125 DX vs. Honda CUV e: – Oplatí sa už presedlať na mestskú elektriku?
Revolučný trojvalec V3R s elektrickým kompresorom mieri do výroby. Honda ním chce preplniť aj ďalšie modely!
TEST Moto Morini X-Cape 1200 (2026): Charizmatické talianske véčko s čínskym pasom a skvelou cenou
TEST Ducati Hypermotard V2 (2026): Ostrý chuligán bez desma, ktorý ťa vyzlečie z trenírok
AKTUALIZOVANÉ: Predá koncern Volkswagen taliansku Ducati? Na stole je obria reštrukturalizácia!
REPORTÁŽ: Mototest Camp 2026 – Trenčianske letisko zažilo motorkársky sviatok roku
TEST Vmoto Stash (2026): Elektrický ekvivalent tristovky s vodičákom na auto
TEST Kove 800X GT (2026): Čína, ktorá dospela. Prekvapenie roka na strednom Slovensku
Na naháči svetom: 245 000 km na Yamahe FZ1N a nechystá sa skončiť
TEST Vmoto Stash (2026): Elektrický ekvivalent tristovky s vodičákom na auto
TEST Kove 800X GT (2026): Čína, ktorá dospela. Prekvapenie roka na strednom Slovensku
TEST Moto Morini X-Cape 1200 (2026): Charizmatické talianske véčko s čínskym pasom a skvelou cenou
TEST Ducati Hypermotard V2 (2026): Ostrý chuligán bez desma, ktorý ťa vyzlečie z trenírok
AKTUALIZOVANÉ: Predá koncern Volkswagen taliansku Ducati? Na stole je obria reštrukturalizácia!
DUEL (2026): Honda PCX 125 DX vs. Honda CUV e: – Oplatí sa už presedlať na mestskú elektriku?
REPORTÁŽ: Mototest Camp 2026 – Trenčianske letisko zažilo motorkársky sviatok roku
TEST Ducati Monster Plus (6. generácia): Nečakané rande s naháčom, ktorý vám okamžite ukradne srdce