Farbenie plastov…
Domov › Diskusné Fóra › Motoporadňa › Farbenie plastov…
- Toto téma obsahuje 2 odpovede, 2 hlasy, a bola naposledny upravená pred 21 rokmi, 5 mesiacmi od
parrr.
-
AutorPríspevky
-
28. marca 2005 o 17:01 #64122
parrr
Účastník (Participant)viete mi niekto poradit,cim alebo ako mam nafarbit plasty??? mam crossku a chcem si ju trosku zveladit 🙂 ako nejde o to,aby bola ta farba neposkoditelna,co urcite nie je mozne,ale nieco co bude dobre drzat… neviem ci sprej ci farbu,ci co…poradte prosiim…
30. marca 2005 o 17:29 #64123eXeBaT
Účastník (Participant)parrr
A čo takto polepy? Zájdi do nejakej reklamnej agentúry, ktorá sa živí výrobou reklám zo samolepiacich fólií, kúp za pár korún zvyšky – odrezky … a problém máš vyriešený. Z fólie si môžeš vystrihnúť čo ťa len napadne, zatiaľ čo keby si chcel nejaký zaujímavý tvar, alebo číslo striekať, musel by si si pripraviť šablónu. Dokonca môžeš naraziť aj na reflexné fólie.
Myslím, že procedúra ako plnič, farba a lak by ťa nemusela výjsť lacno a hlavne nebola by nadlho, keďže ide o cross 😉
Striekať to obyčajným sprayom na holý plast je iba dočasné riešenie, pokiaľ ten plast nezohneš … farba odskočí.
30. marca 2005 o 20:54 #64124parrr
Účastník (Participant)to s tou farbou mi bolo uz dopredu jasne…dik za radu strasne si mi pomohol,skusim to v nejakej agenture,alebo nejake folie je hadam dostat kupit aj normalne…uvazoval som nad tym… vazne dik…
-
AutorPríspevky
- Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.
Ducati Desmo450 SM: Prvý ostrý súpermotard z Borgo Panigale
Kawasaki Ninja H2 (2027): Legenda s kompresorom sa vracia v plnej sile
ZXMoto V5 Superbike (2028): Fakty a fámy o čínskom päťvalci
Oficiálne odhalenie v Ladakhu: Royal Enfield ukázal v Himalájach nový Himalayan 750!
Klenot pre vyvolených: Aston Martin a Brough Superior predstavujú prvé cestné umelecké dielo AMB 002 Roadster
TEST Voge 900 DSX: Plná poľná s nemeckým srdcom a pohľadom z automotívu
Návrat k legendárnym koreňom: KTM oficiálne predstavuje 690 RALLY!
TEST Kawasaki KLE 500: Návrat legendárnej päťstovky v dvoch verziách
Ako dostať z motorky maximum? Rozhoduje i to, čo tankujete
TEST Zontes 703T: Čínsky trojvalcový nezmar v kategórii športovej turistiky
TEST Zontes 703T: Čínsky trojvalcový nezmar v kategórii športovej turistiky
TEST Honda CB1000 GT: Návrat litrového tourera s DNA z Firebladu
TEST Aprilia SR GT 400: Talianska odpoveď na mestské adventúry
TEST Voge 900 DSX: Plná poľná s nemeckým srdcom a pohľadom z automotívu
TEST Kawasaki KLE 500: Návrat legendárnej päťstovky v dvoch verziách
Klenot pre vyvolených: Aston Martin a Brough Superior predstavujú prvé cestné umelecké dielo AMB 002 Roadster
Ako dostať z motorky maximum? Rozhoduje i to, čo tankujete
Oficiálne odhalenie v Ladakhu: Royal Enfield ukázal v Himalájach nový Himalayan 750!
ZXMoto V5 Superbike (2028): Fakty a fámy o čínskom päťvalci