II. exebatovica
- This topic has 291 odpovedí, 60 hlasov, and was last updated pred 18 years, 6 months by .
- Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.
Domov › Diskusné Fóra › Zrazy a akcie › II. exebatovica
Datum: 9.6.-11.6.2006
Miesto: Remata pri Handlovej, Chata Mladosť
Cena ubytovania: posteľ 300Sk/noc, prístelka 200/noc, spacák na zemi 80,–/noc
V spoločenskej miestnosti pre cca 50 ľudí je možnosť pozerať foto, video, vlastná hudobná produkcia, dobrá kuchyňa aj čapovanie, pár metrov od chaty možno hučať.
Program a atrakcie su v stadiu jednania: motokros, rybolov, jazda na koni..
info: Sani, kuriatko alebo tato diskusia 🙂
nedojdem
Je tam aj moznost parkovat s motorkou?Lebo ako vidim to uz bude leto a hned by sme mohli odtial aj pojazdit niekam.
Je možné aj stráženie motoriek, alebo aspoň zaistenie rampou pri výjazde z parkoviska.
Tak na toto som cakal od minuleho roka, kedy som stretko prepasol. Velmi sa tesim a verim, ze mi pracovne povinnosti dovolia prist. Budem si ich podla toho menezovat. 😉
yagiza co tie bombardaky? Posles ich postou? a tak som sa tesil. Posli aspon foto, nech vidim, s kym mam tu cest.
ja velmi rad pridem a hlasim sa 🙂 len este neviem ci bude dovtedy moto, ak nie tak pridem autom.. ale ucast skoro ista
Ak nebudu padat hole ciganky, tak moja ucast sa potvrdzuje. Alebo si zozeniem zhrnač, nech mi ich poodhrna z cesty 😀 😀 😀
Ja prídem na 99%. Mám zobrať aj gitaru, alebo takú zábavu vy ee??? 😉
Ak budem mať všetko dôležité za sebou tak prídem 😉
keby som prisiel ja, tak si budete moct zahrat aj polovacku na pohyblivy neziaduci terc 😁
Lucija jasne zober.. 😁 my prave taku zabavu ano..
Lucija – gitaru na motorke? To moze byt zaujimave. tiez mozem gitaru a velmi mozem Country music…
Vidi zas Ti padol strkac do topanky? 😁 Preco by niekto poloval na Teba? Ja potrebujem len par drobnosti z Tvojej VFRky 😉 takze dojdi.
aj ja mozem doniest gitaru 🙂
Cookie | Dĺžka trvania | Popis |
---|---|---|
cookielawinfo-checkbox-analytics | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics". |
cookielawinfo-checkbox-functional | 11 months | The cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional". |
cookielawinfo-checkbox-necessary | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary". |
cookielawinfo-checkbox-others | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other. |
cookielawinfo-checkbox-performance | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance". |
viewed_cookie_policy | 11 months | The cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data. |