II. exebatovica
- Toto téma obsahuje 291 odpovedí, 60 hlasov, a bola naposledny upravená pred 20 rokmi, 2 mesiacmi od .
- Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.
Domov › Diskusné Fóra › Zrazy a akcie › II. exebatovica
nepridem…..budem mimo SR 😠 😠 😠 😠 😠
Matičko nebesna,sedmibolestna.Prečo si tí trkvasi vymysleli predčasné parlamentné voľby?Ludkovia ja robim v reklame……presne vtedy mam dožinky…..škoda…..ak sa však dovtedy nedolamem na motke…😁
Ozaj – iba tak mimochodom, preco nie je stretko pridane v kalendari???
Pred chvílou ma zas náš vysokorýchlostný internet tu uprostred lesov sklamal, hovado, a taký pekný príspevok som mal …
Takže stručne : že má Kuriatko vtedy narodky je neplánovaná náhoda a ako darček od Starostu Rematy to dostala za úlohu zorganizovať. Exe to odobril, takže ideme na to !!!!!
Istý je termín a miesto, organizačný výbor sa len tvorí. Po weekende skúsim dodať fotky ubytovania, reštaurácie (to je vlastne priestor len pre nás) a dačo viac o okolí, lebo naši predkovia to tam projektovali pre motorkárov.
Tie gitary ma potešili. Motív aj na odznak. Ja si tam gitaru nechám už na marcovej lyžovačke. Naspievame potom aj CD ?
Dnes večer budeme na vás myslieť. O 21,00 vypnú vleky a budeme s kamarátom prevádzkarom Janom pri čapovanom budvare riešiť, ako vám to stretko spríjemniť. Už sa na tie povinnosti teším.
Sani chlapskym striptizom 🙂
Fuuha, to bude! Ale ja z vás ešte nikoho nepoznám… 😠 Dúfam, že nebudem sedieť smutná v kúte. 😕 😀
jooooooj ano, striptiz beriem 🙂 ale tie slzy ee..
Kuriatko, ty sa moc netes, co ked dovtedy nepominie vtacia chripka a kvoli karantene ta policajti nepustia? 😁 😉
vidicon chces na holu? 😀
Prideme a dufam ze to bude minimalne tak dobre ako bolo prve!
A Vy si tu myslite ze ja nepojdem ci co ?? to by sa Vam siklo aby ste mali vacj chlastu !! Tot FIGU ja tam budem !! A prvy aby ste vedeli !!
😉 😉 😉 😉 😉
😁 inak preco sa to vola exebatovica?? ja uz ze to bude nejaka domaca palena 😁
je to sice este daleko,ale predbezne by som urcite rada dobehla a dobre sa zabavila 🙂 vyhoda je krasne prostredie,chlapi a moznost dobre si zahucat…. 😁
| Cookie | Dĺžka trvania | Popis |
|---|---|---|
| cookielawinfo-checkbox-analytics | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics". |
| cookielawinfo-checkbox-functional | 11 months | The cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional". |
| cookielawinfo-checkbox-necessary | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary". |
| cookielawinfo-checkbox-others | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other. |
| cookielawinfo-checkbox-performance | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance". |
| viewed_cookie_policy | 11 months | The cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data. |