II. exebatovica
- This topic has 291 odpovedí, 60 hlasov, and was last updated pred 18 years, 6 months by .
- Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.
Domov › Diskusné Fóra › Zrazy a akcie › II. exebatovica
neviem co mam este dodat…bola to fakt skvela akcia 😁 😁 😁 a aj ja by som mala zaujem o to CD s fotkami….
😁 exebath mas tu nejaku chybicku 😁
Poooďme ešteee….Poooďme…Sani, Vierka – poooďmeee…. 😀 😀 😀
cbr este stale nemam.Musim stale jak nejaky jebo niekde najst internet a odtial odpisovat.
Nebol velky pucung za to ze si nebol na skuske?
certica650 stalo sa nám, že sme sa my dvaja v niečom nezhodli 😀 ??
doctor pucung ?? musím to teraz dobehnúť….v sobotu mám 2 skúšky…uvidíme ako hovorí slepý 😀
Kto prišiel s tým nápadom napáliť fotky?? 😁 je to brilantný nápad, niečo neskutočné, úžasné, brutálne a nemá to chybu … 😀 😁 😁
No konečne som aj ja na nete, HURAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 😛
Co už k tomuto napíšem?? 🙄
ŤAŽKA ZVERINA – to je myslím výstižné…….super partia, tak ako na nete – tak aj na na Remate, nemalo to chybu! 😀
Teším sa na ďalšiu – teda Bojnice……
PS: zdravím Vierku a Šaniho a všetkých ostatných super ľudí 😉
Ak eXe nájde spôsob, ak sem vložiť slzičky dojatia, ta sa pripojíme.
Dve endurká z Harmónie. 🙄
Ale pozor, to je len začiatok 😁
cbr900:iste ze nie,keby ano,to by ma mrzelo….. 😁 😁 😁
Ach jaj ja uz ani neviem co mam napisat, ked uz snad vsetko bolo povedane 😁 tak ale vazne bolo supeeer. Este teraz sa rehnim, ked sa na nieco spomeniem a tak to ma byt 😁.
cbr 900: no zase neprehanaj, lebo tu zacina nieco nechutne zavanat a ja to nie som 😀
no ale inak aj ja sa hlasim na CD 😁
Čaute, podarilo sa mi dať do albumu zopár foto, tak sa na seba pozrite . Remata 2006
Ako tak kukam fotoalbumy tak mala cenzura by nezaskodila 🤐 😎
Ale takto to naozaj bolo, tak co…… 😀 😀 😀
amazonka co ty chces prosim ta cenzuruvat bud rada ze cento mal jeden zo svojich pokojnejsich dni :75:
amazonka, ak je tam dačo, čo velmi prekáža, daj vedieť – odstránime
nie, je to v pohode, 😉 ………..Ked ju miluješ nie je čo riešiť.. 😎 ……a ked nie,…… tak ať táhne už chci mít klid……… 😛
Cookie | Dĺžka trvania | Popis |
---|---|---|
cookielawinfo-checkbox-analytics | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics". |
cookielawinfo-checkbox-functional | 11 months | The cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional". |
cookielawinfo-checkbox-necessary | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary". |
cookielawinfo-checkbox-others | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other. |
cookielawinfo-checkbox-performance | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance". |
viewed_cookie_policy | 11 months | The cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data. |