II. exebatovica
- This topic has 291 odpovedí, 60 hlasov, and was last updated pred 18 years, 6 months by .
- Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.
Domov › Diskusné Fóra › Zrazy a akcie › II. exebatovica
ja môžem doniesť seba, samozrejme ak nebudem v pomere ( pracovnom ) 🙂
Asi to mám aj najdalej 😀 😀
..aj ja dondem. A donesiem si aj ladvinku /gitaru / .móžem? 😁
Monty mozes si doniest aj ladvinku s gitarou 🙂
Ja donesem tekilu a budem vas podporovat v speve 😎
hole ciganky fajjjnnnnnn
Supeeer, takže to bude country gitaar stretko… 😁 Všetci doneste gitary…
milan3232 takže si padneme do rany…Nejakého Tučného a pod. zvládam, a práve mi tu aj hrá… 😉
Miki Tucny, Nedvedovci, Nohavica… tot moja krvna skupina, pri ktorej sa citim velmo dobre…
Kuriatko, mám len gitaru. 😠
..Dneska mi už fóry nejdou pres pysky ja stojím s dlouhou kravatou na bedne od whisky……. 😁
tak to pivo pridem ochutnat 🙂
Monty no ja nemam ani gitaru 🙂 ale prinesiem si dobru naladu.. konecne narodky, ktore nepredepkujem v ustrani 🙂
Nuž ak mi vydá alebo nevydá s časom (niekedy v tom čase by som mal byť hohe tatra) tak dojdem, hlásim sa do spevokolu, country ja móžem tóže.
Izé rezervujte mi teplé miestečko, spacáčik máme, zubní keftu mám, pastu mi hádam niekto požičia.
… ako vidím priaznivcov coutry hudby je nás viac.Na 1. Montyho čardáši je v piatok aj country zábava .Myslel som na Vás. 🙂 Dúfam, že sa v hojnom počte zúčastníte a potrasieme nožičkami. 😁
Nohavica to je moje detstvo.. plnu prdel spevnikov mam.. uz sa na ne aj prasi, ale vezmem 😉 gitatry aj dve + madolina
ahojky kuriatko a Sani (s Vierkou) alias svokrovci 😀
viem, že termín sa ťažko vyberá, aby každému vyhovoval, takže budem 🤐 ….10.6. mám skúšku, ale DOBEHNEM….nenechám si to ujsť…Dúfam,že účasť bude minimálne taká super ako na 1. stretku a tí čo sú skalní (NUTNÁ 😁 )…aj keď mám svoje povinnosti, urobím všetko preto, aby som si 2 stretko vychutnal….Ak dakto ešte rozmýšľa, tak nech som mu vzorom 😁
S pozdravom…a teším sa na Vás…
Cookie | Dĺžka trvania | Popis |
---|---|---|
cookielawinfo-checkbox-analytics | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics". |
cookielawinfo-checkbox-functional | 11 months | The cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional". |
cookielawinfo-checkbox-necessary | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary". |
cookielawinfo-checkbox-others | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other. |
cookielawinfo-checkbox-performance | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance". |
viewed_cookie_policy | 11 months | The cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data. |