Connect with us

II. exebatovica

Domov Diskusné Fóra Zrazy a akcie II. exebatovica

Zobrazuje sa 15 príspevkov - 106 až 120 (z celkového počtu 292 )
  • Autor
    Centauro
    Účastník (Participant)

Jarro hned musis vsetko vykecat? Dockaj, dam ti zase toaletak na hlavu

cbr900
    Účastník (Participant)

Centauro my Ťa nesklameme 😀

jaRRo
    Účastník (Participant)

centauro aj ma napadlo ze tu dam tu foto s tym toaletakom ale to by bolo pre teba krute 😁 😉

Furby
    Účastník (Participant)

vidim ze bude zabava 😀 F!

Sani
    Účastník (Participant)

Ahojte,

Hergi nám obohatil program našej stretávky, stanoviil termín spoločnej jazdy za zosnulých motorkárov, 2. ročník. Veľa možností nemal, akcií je nahovado. Z Rematy je to do Zvolena na skok, takže to vidím v sobotu na dva výjazdy, podľa chuti.

Zároveň si dovoľujem váženej motorkárskej obci oznámiť, že náš kocúr, ćo sa pred pol rokom pritúlal z lesa, porodil 5 krásnych prúžkovaných mačiatok. Aj miestny zverolekár mu do očkovacieho preukazu napísal meno „kocúr“. Tu už nikto nič negarantuje ?

Vierka tvrdí, že to je preto, lebo sa nesústredil pri trtkaní.

raptor
    Účastník (Participant)

jarro kludne sem daj tu fotku, v poslednom case je kentusauro nejaky dovoleny.. furt rype do bezbranneho raptora 🙄

Sani
    Účastník (Participant)

Už sa to blíži, máte niekto nejaké požiadavky alebo pripominky? Nikto to síce nebude brať v úvahu, ale aspoň je ruch. 😁

Sani
    Účastník (Participant)

Prosím, dopíšte si písmenko „e“ medzi „i“ a „n“ v slove pripominky. Ďakujem.

Kto zaradí na svojej moto šestku, nemusí. 😉

Furby
    Účastník (Participant)

Sani ja nezaradím ani paťku… 🤐

ako sa budu stihat 2 vyjazdy? kam sa to vlastne ma ist okrem tej jazdy za zosnulych motorkarov? F!

Sani
    Účastník (Participant)

Furby, je to jednoduché.

Na jednotku a dvojku choď na Šturec, na 3 a 4 okolo Bojníc (zastávka na babkin koláč). A to stihneš jedným vrzom .

A hlavne: JE TO STRETKO, NIKTO NIČ NEORGANIZUJE, LEN UMOŽŇUJE. Kľudne v tú sobotu zostaň pri pive a rozmýšlaj, kam by som išiel, keby sa mi chcelo. Aj to sa ráta. 🙂

Furby
    Účastník (Participant)

Sani no dobre, prehovoril si ma. Tak to radšej pôjdem na výjazd ako keby som mal rozmýšľať 😁 . Aj keď to pivo… 🙄 F!

wazbitch
    Účastník (Participant)

halo!

sani a co keby sme isli z rematy na sturec a spat cez turcianske – budis – prievidza – bojnice ??

ja by som sa rad pridal a mozno by som ostal aj na noc…

Sani
    Účastník (Participant)

Wazbitch, ohľadom výjazdu som uvažoval hodiť Ti to na nosič, tajne som dúfal, že ako znalec miestneho koloritu, ciest a aj skúsený vodca svorky (presvedčil si ma na Odpadlíkoch), zoberieš dobrovoľne funkciu výjazdového referenta, ktorou si bol práve jednohlasne menovaný. 😁

Gratulujem k Tvojej novej významnej funkcii a želám Ti v nej veľa úspechov.

S pozdravom : Za trvalú demokraciu

Sani

Sani
    Účastník (Participant)

Ahojte, už sme dosušili stan a spacáky po weekendovom motovýlete a nakoľko sme sa aj zastavili na Remate, pridávam ďalšie upresnenia dohôd:

V spodnej chate je možnosť prehrávania CD a videokaziet z rôznych akcií.

Bude tam aj nástenka so základnými informáciami, kde by ste si mali nájsť všetko, čo potrebujete včas vedieť, aby ste niečo nezmeškali.

Motocykle budú na parkovisku pred chatou strážené cez noc, strážnici občas nakuknú aj ku stanom, aby náhodou …

Varia tam výborne, avšak dojednali sme zredukovaný jedálny lístok, aby tety kuchárky stíhali. Bude však dostatočný, aby si každý vybral podľa chuti. Ešte uvažujú navariť v piatok guláš, ten by mal osloviť.

Už sa začína pripravovať drevo na sobotňajšiu opekačku pri bufete na svahu.

Už sa nám to blíži 🙄

andoo
    Účastník (Participant)

bude aj ranna rozcvicka? 😁

Zobrazuje sa 15 príspevkov - 106 až 120 (z celkového počtu 292 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.
Advertisement

Partneri