Connect with us

Intruder VZR 1800

Domov Diskusné Fóra Motoporadňa Intruder VZR 1800

Zobrazuje sa 9 príspevkov - 1 až 9 (z celkového počtu 9 )
  • Autor
    cupra270
    Účastník (Participant)

Čaute! Vie mi niekto vysvetliť, aký je rozdiel medzi americkou a europskou verziou VZR 1800? Mám vyhliadnute dve rovnaké ročníky, rovnaké kilometre, ale neviem si vybrať! Na am. verzii sa mi páči lak, ale to je všetko!

snipergun
    Účastník (Participant)

To sa dozvies asi len zo servisneho manualu…

MartineR
    Účastník (Participant)

cupra270 priznám sa, že do toho nevidím, no určite bude rozdiel v tachometri (km/míle – určite sa to však dá prestaviť) a podľa všetkého v normách (hluk, emisie, …) niekedy sa môže stať, že stroj spĺňajúci americké normy nemusí spĺňať tie európske a naopak. Môže no nemusí to potom robiť problémy pri prihlásení.

snipergun
    Účastník (Participant)

Hm, v servisnom manualy pre rocnik 2006/07 su na tachometri obe stupnice, jak v milach tak v km… a este z toho viem vycitat par rozdielov v zapojeni svetiel a niekolkych konektorov, co sa hluku a emisii tyka asi nevycitam nic, ale sa mi zda, ze oboje sa da pomerne lahko vyriesit.

cupra270
    Účastník (Participant)

Tá americka verzia ma uz sk papiere,ale najvacsie obavy mam prave s tych emisii! Sice zatial sa u nas tie emisie nekontroluju ani pri TK, ale iba zatial!

blackhole
    Účastník (Participant)

Americke verzie nemaju tzv. E -cka na svetlach, to znamena ze nemaju europsku homologaciu, tacho je sprvidla v milach, rozdiel moze byt vo vykone, dokonca aj v ramci USA platia rozdielne normy. Ale v principe svetla a tacho su zasadne rozdiely.

AMIS
    Účastník (Participant)

Dobrá voľba 😉 🙂 😇 😈

raptor
    Účastník (Participant)

Martiner prestavit na kilometre na mile bola poziadavka niekolko ludi ktori si doviezli suzuki z ameriky, zial ostalo len pri poziadavke

emisna kontrola pre motorky nie je (ani sa neplanuje pokial viem) takze na emisie sa vykaslite

AIR
    Účastník (Participant)

Veru aj v mojom okoli je viac ludi co maju americke modely motocyklov a zial ani jeden nezrealizoval prestavenie z mil na kilometre, v lepsom pripade maju malymi pismenkami vyznacene na supnici aj kilometre za hodinu, ale odjazdenu vzdialenost maju zial iba v milach u kazdeho 😟 😟 😟

Zobrazuje sa 9 príspevkov - 1 až 9 (z celkového počtu 9 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.
Advertisement

Partneri