Connect with us

Je potrebná STK na malé motocykle?

Domov Diskusné Fóra Motoporadňa Je potrebná STK na malé motocykle?

Zobrazuje sa 11 príspevkov - 1 až 11 (z celkového počtu 11 )
  • Autor
    toppi
    Účastník (Participant)

..po rozhovore s kamošom som sa od neho dozvedel,"že vraj" na malé motocykle do 50ccm netreba STK. Ja mám moto 49ccm, no STK ešte mám, no v apríli mi končí.. a mám dilemu, kašlať na to alebo si zájsť a spraviť ďalšiu?? ..na babety netreba to mi je jasné.. ..alebo žeby to netrebalo len na mopedy??? ..ak viete o tom viac, budem rád,ak sa o to so mnou podelíte.. 🙂 ))

Waldo
    Účastník (Participant)

toppi, keď máš prístup na internet (a ten máš, inak by tu nebola tvoja otázka), tak nebuď lenivý, a použi vyhľadávač GOOGLE. Dúfam, že si ho nepoužil iba z nevedomosti a nie z lenivosti. Ináč nám tu hrozí ďaľšia otázka: Môžete mi prísť niekto naštartovať Babetu?

Anonym
    Účastník (Participant)

Podstatne je aka kategoria je uvedena v technicaku.

Ak je Simson kategoria L1, na Simsona STK zatial NETREBA.

Vidicon
    Účastník (Participant)

netreba

Furby
    Účastník (Participant)

na simaca treba, nie? F!

milan3232
    Účastník (Participant)

Vazeni, vsetko, co ma ECV (SPZ) musi mat STK. A ak si ju mal doteraz, urcite si ju vybav aj na dalsie obdobie. 🙂 Predides neprijemnostiam.

Nemusis hladat cez Google, staci si najst na http://www.zbierka.sk

Furby
    Účastník (Participant)

a potom zajst na STK 😁 F!

Foreman
    Účastník (Participant)

Ja ked som prihlasoval Simsona v Bardejova ta mi nic nehovorili ze stk ale ked som predal presovcanovy tak on isiel na stk…tak nexapem… 😕

senior
    Účastník (Participant)

Nejde o malý alebo veľký motocykel. L1e 50 ccm, max. 45 km/h., L3e moto bez postranného vozíka, aj keď má 50 ccm, ale max. rýchlosť uvedená v TP je viac ako 45 km/h., musí mať EČV, aj STK. Mám Betku 50 ccm, max. rýchlosť uvedená v TP je 62 km/h., mám číslo, aj STK. 🙂

andoo
    Účastník (Participant)

simson je motocykel L3 a stk treba, L1ty su skutre alebo masiny ktore maju v papieroch konstrukcnu tychlost do 45km.h-1

kxbibo
    Účastník (Participant)

andoo presne tak 😉

Zobrazuje sa 11 príspevkov - 1 až 11 (z celkového počtu 11 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.

Partneri