Kam by sa dala este dat reklama…
Domov › Diskusné Fóra › Kaviareň › Kam by sa dala este dat reklama…
- This topic has 12 odpovedí, 11 hlasov, and was last updated pred 16 years, 5 months by FaDe.
-
AutorPríspevky
-
3. júla 2008 o 21:41 #79828FaDeÚčastník (Participant)
Hmmm ako tak kukam na exebat.sk teda pardon aby sa VladiB necitil ukrateny motocykel.sk tak rozmyslam kam by sa dala este vtrepat reklama… Nalavo od stranky: reklama, napravo: reklama, login, reklama a potom nejake MENU ci co 😶 to ma asi sluzit na nejaku navigaciu… Nad clankami: reklama, v titulke: banner reklama a cuduj sa svete nad tymto vsetkym este vacsi banner reklama… Hmmmm som si myslel ze som tu na nejakom motorkarskom serveri a nie na bilboarde alebo megaboarde… 😕
Navrhujem reklamne bannery davat este medzi kazdy druhy prispevok vo fore, to som tiez uz niekde videl tak to sem davam ako inspiraciu… Ved ako je to vidno aj v nasom kazdodennom okoli: reklamnej plochy nie je nidky dost 😉 👋 😛
3. júla 2008 o 22:08 #79829sotharÚčastník (Participant)Hehe 😁
ked som si uz myslela, ze viac reklamy sa sem uz nevojde, tak zas pribudla dalsia aby ma vyviedla z omylu 😁
Suhlasim ze je tu toho prilis, vacsinou byvaju vyhradene len 2 – 3 miesta pre reklamu a tam sa reklamne bannery striedaju 🙂
3. júla 2008 o 22:21 #79830charymÚčastník (Participant)A este pred prihlasenim skor ako vas prihlasi bude taka ze nenechajte si ujst ,je to nagrc sak to tu uz blika ako v las vegas
3. júla 2008 o 22:26 #79831FaDeÚčastník (Participant)Las Vegas 😀 😀 😀
3. júla 2008 o 23:32 #79832ZOMBYÚčastník (Participant)Ja som bol las vegas a tam to ma aspon smrnc tu je to ozaj grc a je to smutne
3. júla 2008 o 23:52 #79833CrashÚčastník (Participant)No z niečoho autori žiť musia… A ako všetci vieme, čím viac reklamy, tým viac peniažkov 👋
4. júla 2008 o 5:28 #79834milan3232Účastník (Participant)Pravda je, ze aj mne by sa viac pacilo aspon umiestnenie Menu na vrch stranky, nad vsetku tu relamu vpravo. ale to ma asi tiez svoj dovod – chces menu, roluj po reklame.
4. júla 2008 o 7:06 #79835VladiBÚčastník (Participant)No vieme to, ale proste tá reklama nejako k tomu patrí. Ked nechceš, nečítaj ju neklikaj, ale napr. rýchla navigácia na MotoGP, alebo SBK, to asi poteší každého. Inak tento rok sme to trošku prehnali, dáme po sezóne s Exe hlavy spolu a pouvažujeme nad tým, ako to urobiť, aby to bolo čo najlepšie pre všetkých. Na druhej strae zasa musíte uznať že sa snažíme dostávať vonku čo najviac informácii o všetkom možnom. Teda pribudla reklama, ale i hromada článkov. Niekoľko násobne viac článkov! Asi toľko.
Ale sľubujem pouvažujeme o premiestnení navigácie čo najlepšie, aby nebolo treba rolovať.Vlado
4. júla 2008 o 8:50 #79836raptorÚčastník (Participant)Fade aky mas problem
stiahni si FF, naistaluj rozsirenie adblock a nebude na teba blikat ani jedno jedine komercne okno na exebate 👋
4. júla 2008 o 9:18 #79837buboÚčastník (Participant)Ja mám banerovú slepotu, to blikanie a pohybujúce sa banery ani nevnímam… 😛
4. júla 2008 o 9:21 #79838yagizaÚčastník (Participant)Reklamy tu nie je az tak vela. raz som bola na jednej stranke kde pri kazdom prehodeni strany nabehla reklama. teda to bolo ine kafe,mate sa este co ucit 😈
4. júla 2008 o 9:57 #79839MatoooÚčastník (Participant)Ja si tie farebne blikajuce "obrazky" okolo vnutorneho podstatneho "jadra" tiez moc nevsimam.
Ako postreh pre adminov si myslim ze je to dobra pripomienka. 👋8. júla 2008 o 15:11 #79840FaDeÚčastník (Participant)Raptor: nepoznas stare zname ze pri probleme sa ma riesit pricina nie dosledok? 😁 Ked riesis dosledok a nevyriesis pricinu, problem sa znovu vrati 👋
-
AutorPríspevky
- Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.