Connect with us

MODEKA

Zobrazuje sa 9 príspevkov - 1 až 9 (z celkového počtu 9 )
  • Autor
    prdlafka
    Účastník (Participant)

Caute. mate niekto skusenosti so znackou MODEKA? k comu by ste to prirovnali povedzme kvalitou a podobne ???

kukal som katalog a dizajnovo sa mi to celkom paci…dik.

Dragon
    Účastník (Participant)
    prdlafka
    Účastník (Participant)

Dik, mrkol som, reklamne clanky su fajn, ale este som nikdy v takom clanku necital, ze sa tam kazi zips, praskaju sviky, zateka do toho a podobne…chapes…preto som sa skor chcel opytat na realne skusenosti majitelov, co v tom maju daco odjzdene…ale este raz dikes  👍

Hruso25
    Účastník (Participant)
    prdlafka
    Účastník (Participant)

MODEKA!!! ne MODELKA!!!!  👍   😁

AIR
    Účastník (Participant)

Tiez planujem tento rok urobit obmenu oblecka a prilby…. aj nad Modekou uvazujem, len nepoznam nikoho, kto ju v reale pouziva…

prdlafka
    Účastník (Participant)

Daco od majitelov:

Ahoj, mám bundu, teď začínáme čtvrtou sezónu, je po 40 tisících docela zřízená, ale rozhodně ne proto, že by byla nekvalitní, ale proto, že toho má dost za sebou. Peru ji několikrát za sezónu, neb jsem z masa (hodně) a kostí a normálka se potím a nesnáším, když to puchne. Peru ji v ruce, ve vaně v tekutým prostředku, samozřejmě po vyndání chráničů. Každým úplným namočením snižuješ samozřejmě účinky inpregnace. Já ji po každým vyprání impregnuju běžně dostupným sprejem, ale na to, co občas projedu, žádná impregnace nestačí, to je normální, že promokne. Já jsem zvyklá dojet, ne koukat, jestli nepřijdu o impregnaci a ne vždycky s sebou vleču nepromok .
    Jediné, co jsem postupně oprala a opršela z Modeky bundy jsou reflexní proužky, ty ztrácejí tu stříbrnou barvu, ale vidět pořád jsou.
    Spíš jsem postupně utrhala taková ta tahátka od zipů a třeba na rukávech se mi bunda v rukavicích hůř zapíná. Jinak špica, já bych ji neměnila.
    Kalhoty mám Wintex, Modeka mi neseděly…

AIR
    Účastník (Participant)

prdlafka dik, tak toto bolo k veci  👍   👍  👍

prdlafka
    Účastník (Participant)

No mne to z toho vychadza, ze to je vlastne fajn oblecenie, ako vacsina inych, nie je to ziaden smejd, ale ani neprekonatelna kvalita…skor taka stredna cesta, ako cenou, tak vykonom…asi sa nestane chyba, ked to clovek kupi…

Zobrazuje sa 9 príspevkov - 1 až 9 (z celkového počtu 9 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.

Partneri