Domov › Diskusné Fóra › Kaviareň › Najazdené KM na moto
dedo2 dikes…ja si deda velmi vazim a on motorky vazne miloval…dokazal cely rok dochadzat na jawke do prace pokial nebol na ceste sneh a lad…a hlavne sa nikdy nikde neponahlal…
snad som po nom nieco zdedil a bude sa aj mne darit 😉
Tak to Ti prajem z celého srdca,takéhoto vnuka by som si aj ja prial..
dedo2 nooo to si niesom celkom isty 😁 niesom neviniatko 😀
Ale na deda nedopustíš?…..a to je hlavné..
dedo2 nehovorim,ze sme sa vzdy zhodli,lebo sme tvrdohlavy obidvaja…teda vlastne on bol tvrdohlavy…ale nemozem na neho dopustit ved ma naucil jazdit na moto,chytat ryby,strielat s pusky a vselico mozne…na to sa nezabuda
..tak to je ako hovorite chlapci! mne umrel dedo pred mesiacom a bol to tez vynikajuci clovek..kedysi bol postar a jazdil na pekaču, dodnes ho mame doma rocnik 1967 😎
Xmen,trocha sme zmenili tému,dufam,že matoTL sa na nás nenahnevá,ale aj o takýchto veciach by sa mohlo dobuducna diskutovat,trebars založíme temu-dedo a vnuk-skusenosti a zážitky alebo niečo iné ja neviem momentálne…
Matooo,som rád,že si sa aj Ty ozval,a spomenul deda,moc ma to potešilo…
dedo2 jasne ved kazdy mame toho svojho deda a kazdy s nim urcite kopec zazitkov…ja som len za…ved aj nasi dedovia boli motorkari
Xmen,je to proste supeeeeeeeeer..
dedo2 vsetko je supeeeer…a teraz aj to,ze ide konecne zase vikend 😁
Cookie | Dĺžka trvania | Popis |
---|---|---|
cookielawinfo-checkbox-analytics | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics". |
cookielawinfo-checkbox-functional | 11 months | The cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional". |
cookielawinfo-checkbox-necessary | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary". |
cookielawinfo-checkbox-others | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other. |
cookielawinfo-checkbox-performance | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance". |
viewed_cookie_policy | 11 months | The cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data. |