Domov › Diskusné Fóra › Kaviareň › Narodeniny
eeej sakra vcera som bol maaalo na nete, az teraz tu citam tieto hrozostrasne veci 🤐 😁
… pitbulka vsetko najlepsie prajem a hlavne vela kosti a cerstveho maska, vzdy plnu misku vody, daake krekry k tomu a aj nejaky ten zakusok tiez vrrrr haf haf 😛 😘 😁 😁
cicka, všetko naj, naj, veľa šťastia a lasky 😘
a pamätaj si z oslavy viac ako ja zo svojej🤐 , ale má to výhodu….tešíš sa z darčekov 2x 😀 😉
aj ja sa pripajam..vsetko len to najlepsie k narodeninkam a nech mas vzdy dovod usmievat sa 😁 😘
vsetko naj naj naj moja pitbulka…nech sa ti vzdy dari v zivote!! 😉 😘
Jéééj, tiež Ti prajeme veľa lásky, zdravia a pohody 😉
pitbulka všetko najlepšie k Tvojim narodeninám,veľa,zdravia,šťastia a lásky od kukyho a nech Ťa stále miluje ako doteraz 😘
Na slova nejako nie som ale prajem ti vela stastia radosti a este viac nervov s kukym.
Ešte raz vám všetkým zo srdca ďakujem 😉 😘
Všetkých vás mám veľmi rada 🙂 a som vytešená, že tu na mňa žmurkáte a usmievate sa, hoci som už stará korytnačka 😁 🤐 🙄 😁
😘 😘 😘
pitbulka …vieš ako…keď ju miluješ, nie je čo riešiť 😀 😁 😁
Trošku opožděně, ale přece – přeju ti hodně zdravíčka, štěstíčka, spokojenosti a ať se pořád jenom usmíváš 😉
No tak aj ja takto dodatocne velky cmuk, nech sa vsetko dari, nech sa dobre jazdi (viem, ze teraz tazko neaktualne) a nech kuky dobre poslucha 😁 A inak – motoparky v TN takto nic??
Cookie | Dĺžka trvania | Popis |
---|---|---|
cookielawinfo-checkbox-analytics | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics". |
cookielawinfo-checkbox-functional | 11 months | The cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional". |
cookielawinfo-checkbox-necessary | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary". |
cookielawinfo-checkbox-others | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other. |
cookielawinfo-checkbox-performance | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance". |
viewed_cookie_policy | 11 months | The cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data. |