Domov › Diskusné Fóra › Kaviareň › Narodeniny
Pitbulka k tvojim dnesnym narodeninam ti zo srdca prajem vsetko najlepsie a nech sa ti v zivote splnia vsetky tvoje sny a tuzby….milujem Ta… 😘 😘 😘
vsetko najlepsie 😁
Kuky ty máš v sebe aj city??? Fúúúha, KUKOLAAAAAAAAAAAR…. sa nezdáš…
PITBULKA, TAK EŠTE RAZ VŠETKO NAJLEPŠIE K NARODENINKAAAM!! MAME TA MOC RADI! 😘 😘 😘
pitbulka aj my ťa milujeme (ale kukymu nič nepovieme 😀 ) … kedže sme ti už s Pumou blahoželali k Tvojim „25“ narodkám, tak takto aspoň pusinku posielame 😘
pitbulka vsetko najlepsie k narodeninam…narodila si sa o den neskor ako ja…ale o niekolko rokov skor ako ja 😁 ja som oslavila vcera. Vsetko naj.. 😘
jeeej mamiii vsetko najlepsie 😁 😁
vsetko naj naj naj lepsie prajem 😘 😘 😘
Ivka všetko najlepšie ti prajem k narodeninám. 😘
mily nas havko, k tvojim narodeninkam ti prajem hlavne vela vela lasky a zdravia, nech sa ti splni vsetko co si len budes priat 😘 😘 😘
Mila pitbulka Ja ti len chcem priat to, co radost vzbudi, prajem lasku, lebo spaja ludi, prajem priatelov co nikdy nezradia, prajem len takych, co v nudzi poradia. Rodinu co vie zit, prajem milovat a milovany byt. A hlavne vela stastnych kilometrov…… 😘
Všetko najlepšie ty naše dravé psisko 😘
Prajem všetko najlepšie a veľa všetkého čo k životu potrebuješ 🙂
ja vašu dušu!! 😁 😁 😁 až teraz som to tu objavila 😀
kuky….sedem rokov sme spolu, a stále ma dokážeš prekvapkať….teda prekvapiť 😁
ja vám všetkým veľmi pekne ďakujem!! 😘 😘 😘
…som nečakala,že ma kuky takto verejne natre…
Kuky….veď ty vieš…. 😉 😘 ….ľúbim ťa….
Ivuška tak všetko naj naj a nech sa ti všetky sny splnia 😘 😘 😘
Mám ťa rada a nepi málo 😀
pitbulka všetko najlepsie zdravíčka hlavne inac ty si 30.10 a ja som 30.11 😁 😉
Cookie | Dĺžka trvania | Popis |
---|---|---|
cookielawinfo-checkbox-analytics | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics". |
cookielawinfo-checkbox-functional | 11 months | The cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional". |
cookielawinfo-checkbox-necessary | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary". |
cookielawinfo-checkbox-others | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other. |
cookielawinfo-checkbox-performance | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance". |
viewed_cookie_policy | 11 months | The cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data. |