Nedožery 4.-6.júla – Hovadám je to jasné
- This topic has 127 odpovedí, 44 hlasov, and was last updated pred 16 years, 5 months by .
- Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.
Domov › Diskusné Fóra › Zrazy a akcie › Nedožery 4.-6.júla – Hovadám je to jasné
…a ja som mala vlhké sny 😈 😁
Matooo … odznaky sú hotové… môžeš ich vyzdvihnúť už dnes (štvrtok) alebo v piatok na adrese:
Linwe, s.r.o.
Pluhová 78
831 03 Bratislava
tel.: 02/4464 2184
fax: 02/4464 2186
… v každom prípade mi ešte dnes zavolaj: 0918 411 329 a poviem ti detaily… dík
..kto ma predbehne? 🙂
Ja
all … keďže už nemám 14 (keď rozhodovali za mňa rodičia), ale mám 25 a tu už rozhoduje aj PUMA 😁 , tak sa v cbrovej domácnosti schválila akcia NEDOŽERY (4.-6.7.2008) … síce nie na CAMEL motorke, ale dojdeme 😁
Som totiž každý pracovný deň na Pluhovej 🙂
Prajem Vám pekné počko a silné žalúdky 🙂 😁
Takze ja a pitbulka sa tejto hovadskej akcie nezucastnime 😠 😠 😠 😠 pitbulka musi cez week ist makat 😕 kua a tak sme sa tesili na vas 😟 …Dufam ze tento rok bude este aspon jedna akcia…
Sani V každom prípade odporúčam NESTAVAŤ STAN NA MAKADANE. Viem o čom hovorím. 😁 Mimochodom, že beriem gitaru. 🙄
No sobotu som tam ako na koni ci skor na transalpe xixixi
Jaaaj… berieme aj deti… 🙄 varovanie nevydalo a radšej by som si aj ja ruku zlomila, ako neprišla 😁 a ze tetu Amazonku si z Bojnej pamätajú a cítia sa bezpečne. 🤐
chnypa , hmmmm tento vikend nerobim babysiterku ani za nič, ale ze ich rada uvidim 👋
amazonka nemboj, ani ja 😁 tato si ich dobrovolne ze berie na starost v style minuly vikend som sa rozbil ja, teraz si na rade ty 😁 a ja mu este stale verim 😎 🤣
chnypa vy sa nerozbijajte lebo nakoniec sa rozbiju vase deti xixixixix 😈
Dúfam, že sa tam v sobotu dostanem a vyscískam Vás vy hovada. Už sa teším.
Cookie | Dĺžka trvania | Popis |
---|---|---|
cookielawinfo-checkbox-analytics | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics". |
cookielawinfo-checkbox-functional | 11 months | The cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional". |
cookielawinfo-checkbox-necessary | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary". |
cookielawinfo-checkbox-others | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other. |
cookielawinfo-checkbox-performance | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance". |
viewed_cookie_policy | 11 months | The cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data. |