Nedožery 4.-6.júla – Hovadám je to jasné
- This topic has 127 odpovedí, 44 hlasov, and was last updated pred 15 years, 2 months by .
- Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.

Domov › Diskusné Fóra › Zrazy a akcie › Nedožery 4.-6.júla – Hovadám je to jasné
Sani každej šamotke 😁
eXeBaT aj sa ukazal nakoniec kuzalnik ?
Doktor– jasne da sa to do normalu , ale vies hm, ako to povedat utekal predomnou ako pred besnym psom , nechcel ma musela som ho nahanat a ulapit si ho preto schudol.
Katka vôbec mi nepripadal ako keby si ho uhnala…..skôr ako keby začínal nový život s novým imidžom….je síce pravda že titul "veľký pupok" prenechá niekomu inému,ale predseda ostane aj tak….držím vám palce
Katka aj ja sa pridávam k forelovi a tiež držím palce… 😉
Katka sakra, teraz mam vacsi pupok nez predseda … 😈 ale drzim Vam palce samozrejme 😉
Katka – ak to tak je tak to si ho poriadne dlho musela nahanat,ale prospelo mu to.Aj ja by som chcel byt ako predseda!Byt v dochodku!!! 😀
MartineR – od predsedu ma uz kazdy vacsi pupok!
Sani – este ty schudni a kto bude furt ukazovat to eroticke brucho?
forel – aj ja s tebou suhlasim.Predseda je fakt pekny! Ked budu hladat do filmu niekoho fesneho predseda to isti!
Milé moje Hovadá , na Nedožerskú Exebatovicu som sa tešil ako Hovado. Taká koncentrácia Hovád na meter štvorcový už zopár mesiacov nebola. Vrátil som sa po dlhšej odmlke a mierne zmenený vplyvom cesty po ktorej som kráčal. Nedožery opäť nesklamali – akcia ako Hovado… 😈
PS: … a boli aj kone a aj voz…
PS: … a bolo aj za 4,50…
PS: … a bolo fajn a kto chcel a nemohol prísť, nech príde nabudúce… 🙂
PS: …možno sa vidíme na Osrblí, ale o tom v inej diskusii… 😉
Cookie | Dĺžka trvania | Popis |
---|---|---|
cookielawinfo-checkbox-analytics | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics". |
cookielawinfo-checkbox-functional | 11 months | The cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional". |
cookielawinfo-checkbox-necessary | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary". |
cookielawinfo-checkbox-others | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other. |
cookielawinfo-checkbox-performance | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance". |
viewed_cookie_policy | 11 months | The cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data. |