Nedožery 4.-6.júla – Hovadám je to jasné
- This topic has 127 odpovedí, 44 hlasov, and was last updated pred 16 years, 5 months by .
- Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.
Domov › Diskusné Fóra › Zrazy a akcie › Nedožery 4.-6.júla – Hovadám je to jasné
Ide vobec niekto v piatok? 😶
mirolc – napríklad ja a amazonka…to je dosť dobrý základ, nie? 😀 😀 😀
V piatok tam bude zdrave jadro nemboj, pripravime atmosféru 😈
Bracho, raz ta dorazim za toto predbiehanie
amazonka 😀 😀 😀 To by si ma musela najprv dobehnúť a to sa Ti nepodarí, ani keby si bežala oproti… 😛 😀 😘
…. je ešte kde opité kosti zložiť???? nejaká pričňa sa nájde????? 😁 😁 😁
cbr900 – kedze BJ dojde az v sobotu tak tie odznaky musi zobrat do ruk doctor s SC znackou a vam ich doniest.Sobota sa mi nepodarila vybavit ale zajtra dojdem ratam by som tam mohol byt okolo 20 tej hodiny.
Heavy – kua chlape konecne ta poobjimam ty mamlas
amazonka – mozem sa pridat k jadru v piatok?
pedros – skoda ze sa minieme
chnypa – nuz moja ja budem daleko sediet od teba lebo Rolo vie riadne hryzt
mirolc – aj ja som v piatok
doctor ….. kua chlape ty ideš v sobotu preč???? 😕
Noooo zaujimavo to vyzera 😁
Heavy kedy vyrážate? stihneme vás s forelom dobehnúť?
Heavy … takže oni predseda, musím Vám povedať že oni zabudli na nás (cbr900 a Pumka), takže ich poprosím, aby upravili predchádzajúci príspevok o zdravom jadre 😀
doctor … to je v pohodke … aj ja ich radšej skorej uvidím…len brkni Matoo-vi, nech tam nechodíte dvaja…
kuky a pitbulka … škoda vás… na vás sme sa tešili, lebo sme dávno spolu neboli… 😟
pedros …. tak toto som aj od teba čakal… ak nemôžeš cez víkend…aspoň na jeden večer prídeš… teším sa na teba….
Heavy .. ešte oni predseda, my by sme mali vyrazil okolo 7, takže o nejakej pol 9, 9 sme tam …. priprav nám papuče, pičo 😀
..normalne uvazujem ze dnes sadnem na masinu a pridem z doctorom..ale toto zdrave jadro…toho sa bojim 🤐 😈
Pardon: …ze uz dnes…a ze pridem S panom Doctorom 😎
Dobre sa zabavte hovadka 😘 nam sa nepodari prist 😠 , ale silno dufame ze o nejaky ten mesiac bude pokracovanie… tam by sme sa uz radi ukazali 😁
Pripajam sa k atlantis…..😁 ani ja neprindem
zabafte sa..iba ak by zazrakom prislo lietadlo a zebraloma 😁 😁
Cookie | Dĺžka trvania | Popis |
---|---|---|
cookielawinfo-checkbox-analytics | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics". |
cookielawinfo-checkbox-functional | 11 months | The cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional". |
cookielawinfo-checkbox-necessary | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary". |
cookielawinfo-checkbox-others | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other. |
cookielawinfo-checkbox-performance | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance". |
viewed_cookie_policy | 11 months | The cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data. |