Nedožery-Brezany 10.-12.10.
- This topic has 189 odpovedí, 42 hlasov, and was last updated pred 16 years, 2 months by .
- Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.
Domov › Diskusné Fóra › Zrazy a akcie › Nedožery-Brezany 10.-12.10.
blueeyes jak zle co ma bude upir nahanat a nebodaj ma klofne do krku? 😁 auuuuu to by bolelo
AMIS bohušu, kouříš? toš spartu sem-tam. piješ? toš slivovicu … 😈
AMIS – veru nie.ale to nechajme na inokedy vlastne na Nedozery a porozpravame sa o tom tam.
…ak je tam ešte ohnisko…… možeme si medzinožie ohrievať aj pri ohni…. 🤣 vypílime pol hory.. pílu doveziem… 😁 😁 😁
Monty aj ja mam novu hracku … 3,5kW a lista 46cm … mozme sppravit 2 taktny koncert, urcite z nas budu mat radost 😈
MartineR pocuj ty mas nejak vela tych hraciek siece ak ma to nastve donesiem aj ja moju novu hracku a budem klincovat nezelanych na drevo xixixix
italofighter nuz, chalupka na samote u lesa vyzaduje vela novych (aj dvojtaktnych) hraciek …
No fuj hovada aj tak vas miluje 😇 .Tesime sa 😈
Budem lutovat ze s vami nebudem 😟 😟 ako vidim,zase skvela partia tam bude…. 🙂 🙂 Sa dobre zabavte…
pridem na dalsiu,sice neviem,co to bude….
jybka 😠 ja ze tam budeme mi 3 a ze sa nadrbeme jakooooo…a ty neprindes?,och sakra…..
italofighter mobil nieje taky gulaty ako vybrejsn……a je maly
doctor taky velky had ktori vyzera odporen…
pogicko no neveim najdem nejaky ten starsi model a potom neviem ci budes kricat ze je maly taka nokia z roku raz dva co bola ako vojenska vysielacka to skor bude nieco ine male xixixixi
italofighter ale to nema vybracie 😀
pogicko – ak si zoberes ty alebo niekto tam hada tak sa hned tocim a idem domov!hadov sa bojim jak cert svetenej vody!
doctor had ako had….
doctor sak ponukni vlastneho xixixix mozno budu spokojne obe strany xixixix
Cookie | Dĺžka trvania | Popis |
---|---|---|
cookielawinfo-checkbox-analytics | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics". |
cookielawinfo-checkbox-functional | 11 months | The cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional". |
cookielawinfo-checkbox-necessary | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary". |
cookielawinfo-checkbox-others | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other. |
cookielawinfo-checkbox-performance | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance". |
viewed_cookie_policy | 11 months | The cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data. |