Odpadlíci v Bojniciach
- This topic has 125 odpovedí, 34 hlasov, and was last updated pred 18 years, 3 months by .
- Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.
Domov › Diskusné Fóra › Zrazy a akcie › Odpadlíci v Bojniciach
Ty a 20 rokov ?? 😀 … sa nedaj vysmiať … mať takú kočku vedľa seba…. hmm… to by bolo iné cafffééé … vyzeráš super 🤐 😉
Urcite sa dostavim aj ja… 🙂
🙄 😘 🙄 na to si pripijeme 😁 nech si telo zvyká 🙄 🙂 🙄 veď ,čo sa človek za mladi naučí, 😎 opakovanie je matka múdrosti 🙂 🙂 🙂
ked si už začala tými porekadlami, minule som videl na chate tému: KTO DRUHÉMU JAMU KOPE AKOKEBY HRACH O STENU HÁDZAL 😀 … väčšinou si viem domyslieť ako sa k danej téme dostali ale toto ?? !! 😀 😁 😁 😀 😁
A ja poznám takéto : KTO DRUHÉMU JAMU KOPE, JE U NEHO NA BRIGÁDE. 😁 😁 🙂 😁 😁 🙂
evicka: takze ked bude skarede pocasie,tak sa dam ku vam do chatky,co? 😁 😀 ale nie…heh…tak sa moc na vas vsetkych tesim….
cbr900: to je ine… 😀
aj ja sa objaviiiiim 😁 😁 a na seckych z exebatovice sa tesim, dufam ze tam budu dobre splachovacie zachodiky ked sa zabava rozbehne ako naposledy 🤐 😁 tak sa uvidime
🙂 🙂 aj ja sa na Vás tešííím 🙂 🙂 samo, až bude pršať sa potlačíme v pohode 🤐 🤐 bude nám teplejšie 🙂 🙂
Asi prídem aj ja…Ako správna bosoráčka skúsim vybavit aj pekné počasie… 🙂 Takže ma ospravedlňte, idem založit oheň, nájsť rumbagule, obliecť si sukňu z papradia a vyvolávať Boha slnka… 😀 😀 😀
to bude zase iba zraz hovad 🙄 F!
😁 odpadlíci 😀 😁 😉 no uvidíme 🙂 🙂
volal som s doctorom, tak aj on prisľúbil účasť 😁 .. ďalšie správne HOVADO 😀
mna nikto nevolal , ale som hovado tak tam pridem bez pozvania 🤣))
na narodky sa volá… na meniny sa chodí… na pohreb sa pozýva… a na naše AKCIE sa CHODÍ 😀 😁 😁
evicka: beriem ta za slovo… 😉 🙄
Furby: 🙄
cbr900: heh
Cookie | Dĺžka trvania | Popis |
---|---|---|
cookielawinfo-checkbox-analytics | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics". |
cookielawinfo-checkbox-functional | 11 months | The cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional". |
cookielawinfo-checkbox-necessary | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary". |
cookielawinfo-checkbox-others | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other. |
cookielawinfo-checkbox-performance | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance". |
viewed_cookie_policy | 11 months | The cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data. |