Odpadlíci v Bojniciach
- Toto téma obsahuje 125 odpovedí, 34 hlasov, a bola naposledny upravená pred 19 rokmi, 10 mesiacmi od .
- Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.
Domov › Diskusné Fóra › Zrazy a akcie › Odpadlíci v Bojniciach
… ako vidím mám čo ľutovať ,že som neostal v piatok aj na noc. 😠 no polepším sa.
evicka pozri http://www.pardon.sk
… víkend bol vynikajúci 😉 .. bolo super vás opäť vidieť, počuť, zasmiať sa, zaspievať a vystískať sa s vami 😁
Bol to zese raz super víkend. Hanbiť sa nie je za čo Sani, veď sme boli medzi svojimi rovnako hovadsky strelenými a to sa nám na tom všetkým páči. Prostredie super, počasie tak isto, iba tie bufety mohli nechať dlhšie otvorené a chýbala nám dobrá praženička z Rematy a Nedožier na raňajky. Inak supééééér
Martiner, cbr900, Puma, Ivka, mrzí ma, že sme sa nestihli rozlúčiť. Aspoň sme si zakývali a na budúce sa aj vystískame. Evička a ty si sa kde vytratila?
pedros 😉 neboj, nabudúce sa vystískame aj do zásoby :o)) .. sobotňajší výletík s vami bol superský :o)) .. Erik je chalan na zjedenie.. je fakt, že ešte veľa veľa sa musí učiť, ale my sme na tom v jeho veku tiež neboli lepšie .. 😁
pedros tak to máš pravdu s tými bufetmi a praženicou… ale inak mne sa páčilo… ten náš výlet bol hovadsky dobrý … a čo sa týka toho lúčenia a stískania prikláňam sa k Pume 😀 … dík za všetko…
pedros len teraz som si mrkol foto…sú brutálne… 😁
😠 😠 😠 mrzí ma to hovädsky,ale trochu dosť sa mi to vymklo z plánu prišla nám nečakaná návšteva z Blavy na chatu na Rudno, oslavovali sme narodky a tak 😠 😠 😠 a vravela som VLADKOVI,aby sme išli ráno do kempu, ale prišla ďalšia návšteva a tak nám už nevyšiel krok 🙂 🙂 vystískam Vás na budúce Tajov to istí 😁 😁
evicka nevyčítaj si to…hlavne je, že sme sa aspoň trochu videli 😉 … Tajov musím vypustiť (rodinná svadba), takže my sa vystiskame pozdejšie 😁
😁 😁 😁 daj si prosím Ťa koláááč aj za mŇa 😛 😛 😛 mňam mňam a dobre sa zabav 😁
evicka budem družba 😎 , tak uvidím 😁
evicka .. ide sa inšpirovať 😁
puma len aby sa mi tá svadba nezapáčila natoľko, že budem pred tebou kľačať 😀 😁 😁
No veru, bolo paradne, skoda ze som musel ist v sobotu prec, ten vecer bolo urcite skvele…. 😁
ďakujem jasné že organizátorom a všetkým za spoločnosť 😉
Škoda že s vami nebudem v Tajove, ale budem na vás myslieť.
Evička nezbúchaš ešte nejaku exe-niečo-vicu?? 😁 🙄
| Cookie | Dĺžka trvania | Popis |
|---|---|---|
| cookielawinfo-checkbox-analytics | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics". |
| cookielawinfo-checkbox-functional | 11 months | The cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional". |
| cookielawinfo-checkbox-necessary | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary". |
| cookielawinfo-checkbox-others | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other. |
| cookielawinfo-checkbox-performance | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance". |
| viewed_cookie_policy | 11 months | The cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data. |