Odpadlíci v Bojniciach
- This topic has 125 odpovedí, 34 hlasov, and was last updated pred 18 years, 3 months by .
- Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.
Domov › Diskusné Fóra › Zrazy a akcie › Odpadlíci v Bojniciach
😀 už len kvôli našim akciám sa mi oplatí prejsť na turistiku 😉
Samozrejme že prídeme aj s Erikom a určite aj Amis s Wewe. Tentokrát by to malo vydať na celý víkend. Už sa na Vás tešííímééé.
cbr900 dávaj pozor, aby puma neokúsila skutočnú turistiku, bo potom budú probléééémyyy. Ale my ťa medzi nami turistami radi privítame.
cbr900
na a ty si na mňa už načisto zabudol? ani ma nezavoláš…chmmmm?
ale ja tam idem tiež? 😉 takže? sa teším….. 😁 😁
xGABRIELAx ale nerob fooory 😟 F!
pedros to radšej zavítam medzi vás, ako by vás mala vyskúšať 😁 ale na druhej strane ona si to vynahradí na bicykli (jej veľké hobby) … teším sa na vás 😁
CHACKY teším sa….konečne sa zoznámime 😁 … prepáč, nevedel som ti zdvihnúť, od rána som bol na cestách …
pedros, cbr900 .. ale ale… o mne bezo mňa??? … vyskúšať niečo nové nikdy nie je na škodu :o)) ..
pedros …sme vyfasovali 😁 😀
puma 😀 😁 😁 že bez teba?? nikdy … ale polepšíme sa 😁
kua ta som zvedavy jak budem tam bludit po okoli ked nevim kde to je 😀 F!
no ano, dobry dotaz, kde to je? 😁
Idem lestit trochu motorku aby nejako vypadala,takze sa zastavim.Len nudem mat asi jeden problem.Postipala ma osa a neviem ci sa mi do ciziem zmesti noha lebo mi opuchla jak hovado.
doctor tvoja noha medzi nás HOVADA zapadne 😁 … ser na nohu, však ju máš aj tak celou cestou vyloženú 😀
😠 😠 😠 Vierka a Sani mrzí ma ,že sme už spolu neboli trochu sa nám to vymklo z pod kontroly 🙄 🙄 🙄
Cookie | Dĺžka trvania | Popis |
---|---|---|
cookielawinfo-checkbox-analytics | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics". |
cookielawinfo-checkbox-functional | 11 months | The cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional". |
cookielawinfo-checkbox-necessary | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary". |
cookielawinfo-checkbox-others | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other. |
cookielawinfo-checkbox-performance | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance". |
viewed_cookie_policy | 11 months | The cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data. |