Odpadlíci v Bojniciach
- This topic has 125 odpovedí, 34 hlasov, and was last updated pred 18 years, 3 months by .
- Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.
Domov › Diskusné Fóra › Zrazy a akcie › Odpadlíci v Bojniciach
poj**li koneeeee voz 😀 😁 😁
Kupim ti papuce,picoo… 😀 😁
😁 za štyri padesááát pičoooo 😀 😀
😀 😀
a este: Kera nema frajira,kera nema frajira,kera nema frajira…. 😁
Toto som si hučal do prilby celú cestu domov 😁
Heavy, sú Ti papuče dobré ? 😀
Stále si nemôžem spomenúť, že či sme spievali takú jednu, čosi o koňoch a nejakom voze… 😉
Milé moje Hovadá, boli sme opäť Hovadsky dobrí… 😘
Dokonca som tak málo a sporadicky pil, že môžem konštatovať, že dobre sa zabaviť sa dá aj bez alkoholu… 😁
PS: …konééééééé voz….
PS: ….za 4,50…..
PS: Heavy metal si nevyberá…
Heavy tak tak,s tym Heavy metalom mas pravdu… 😁
Heavy že málo?? však si ráno nafúkal 😁 …
ODPORÚČAM VŠETKÝM POUŽIŤ HEAVYHO ZÁCHOD… a že prečo je z neho také HOVADO 😁
Sani mal si ho vidieť u neho doma … chválil sa nimi 😁
bolo sqele, uz som to aj vyspala 😁
sani, tu uspavaciu fotku na muzovom chrbte si mal zatajit 😁
bolo super vdaka hovadkam hovadsky dobra akcia. heavy – dakujem ze si take hovado ake si.
Veru veru, dobre bolo 😀
aj mne sa lúbilo dosť 🙂 😉 😁
Pedros, dík, Tvoje fotky ma vrátili do weekendu.
To teda bolo … 😀
Mám sa hanbiť ?
Cookie | Dĺžka trvania | Popis |
---|---|---|
cookielawinfo-checkbox-analytics | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics". |
cookielawinfo-checkbox-functional | 11 months | The cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional". |
cookielawinfo-checkbox-necessary | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary". |
cookielawinfo-checkbox-others | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other. |
cookielawinfo-checkbox-performance | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance". |
viewed_cookie_policy | 11 months | The cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data. |